Τρίτη, Αύγουστος 4

Δόξα Μουρικίου: Πάει για πρωταγωνίστρια…

0

«Βαρέθηκαν» στο Μουρίκι να βλέπουν την ιστορική Δόξα «κομπάρσο»στην β’ κατηγορία κι έτσι όπως φαίνεται πήραν την απόφαση να την κάνουν πρωταγωνίστρια και γιατί όχι να την επαναφέρουν στα «σαλόνια» της Βοιωτίας.Οι διοικούντες δείχνουν ότι για φέτος έχουν μεγάλη όρεξη και αυτό άλλωστε τοδείχνουν και στην πράξη.

Πρώτα απ’ όλα κατάφεραν να κρατήσουν στο ρόστερ όλους τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές διατηρώντας αναλλοίωτο τον κορμό της ομάδας. Ιδού και η ανακοίνωση:

«Ξεκινήσαμε τις διεργασίες συγκρότησης της ομάδας μας για την σεζόν 2020 2021. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Μετά από τη συζήτηση που διεξήχθη όλοι οι παλιοί ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες συμφώνησαν ομόφωνα με τη διοίκηση να παραμείνουν στην ομάδα. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τους ποδοσφαιριστές και τους εύχονται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Η διοίκηση ενημέρωσε επίσης τους ποδοσφαιριστές ότι θα πραγματοποιηθούν ακόμα τέσσερις έως πέντε μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα».

Και αφού μίλησαν για μεταγραφές ευθύς αμέσως παίκτες της ομάδας έγιναν οι Arsid Banushaj, Μιχάλης Αναστασίου, Τάκης Μιχαλόπουλος, Νίκος Νικολάου και Spiro Baraj.

Ιδού και οι ανακοινώσεις:

1.»Όπως δεσμευτήκαμε στην προηγούμενη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές μας ότι θα πραγματοποιήσουμε 4 με 5 πρωτοκλασάτες μεταγραφές έτσι απόψε ξεκινήσαμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας πραγματοποιώντας την πρώτη μας μεταγραφή. Καλωσορίζουμε λοιπόν στην ομάδα μας τον Arsid Banushaj και του ευχόμαστε Καλή επιτυχία να είναι πάντοτε υγιής και να πραγματοποιήσει μαζί με μας τα όνειρά του. Έπεται συνέχεια».

2.»Οι επιτυχίες συνεχίζονται, διπλό μεταγραφικό χτύπημα.Ο Μιχάλης Αναστασίου και ο Τάκης Μιχαλόπουλος αποτελούν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας…..
Τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία!»

3.»Ο Σπύρος δεν γεννήθηκε στο Μουρικι . Αλλά νιώθει Μουρικαίος !!! Γι αυτό έπαιζε και θα παίζει στην ομάδα του χωριού του. Οι υπόλοιποι μην τρελαίνεστε!!! Ευχόμαστε στον Σπύρο υγεία και κάθε επιτυχία. Επίσης όλες οι ευχές μας να τον συνοδεύουν στην νέα του ζωή»

4.Οι δρόμοι μας ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια!!! Καλωσορίζουμε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Nikos Nikolaou και του ευχόμαστε υγεία και να πετύχει τους στόχους του μαζί με τους δικούς μας!!!

Τέλος  να τονίσουμε ότι Δόξα ήταν και το πρώτο σωματείο στην Ελλάδα που έλαβε ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ από την Γ.Γ.Α.
Ιδού και η ανακοίνωση της ομάδας:

«Οι νόμιμες διαδικασίες , η διαφάνεια και η εντιμότητα πάντα μας χαρακτήριζαν ως σωματείο εδώ και 43 χρόνια.
Για αυτό και είμαστε το ΠΡΏΤΟ Ποδοσφαιρικό Σωματείο σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ που έλαβε την ΒΕΒΑΊΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ από την Γ.Γ.Α. μετά από πολλή δουλειά και απίστευτο όγκο εγγραφων από πολλούς φορείς.
Είμαστε περήφανοι για αυτό και όσο είμαστε εδώ θα αποτελούμε εγγύηση για τη διαφάνεια και την εντιμότητα του σωματείου».

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρός
Μασοκώστας Οδυσσέας

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Comments are closed.