Τρίτη, Αύγουστος 4

Βασίλης Στεργίου: «Αποφασίζει» για τη νέα του ομάδα

0

Έτοιμος να «κοουτσάρει» τη νέα του ομάδα είναι ο Βασίλης Στεργίου. Ο νεαρός τεχνικός που την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά «κέρδισε» την άνοδο με τον Π.Α.Ο.Κυριακίου στην α’ κατηγορία αυτή τη στιγμή «μελετάει» κάποιες προτάσεις από Βοιωτία και Φθιώτιδα που έχει στα χέρια του και εντός των ημερών θα αποφασίσει και θα «διαλέξει» τον πάγκο στον οποίο θα «καθίσει» τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Παράλληλα ο Βασίλης Στεργίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα συνεργαστεί με την ακαδημία «Wemplay»

Τέλος ο Βασίλης Στεργίου έπειτα από την αποχώρηση από την ομάδα του Κυριακίου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Μετά από 2,5 συναπτά έτη προπονητικής παρουσίας μου στην Α’ ομάδα και στα τμήματα υποδομής του Π.Α.Ο ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ, κλείνει για μένα ένας σημαντικός προπονητικός κύκλος, γεμάτος συναισθήματα, χαρές και εμπειρίες.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου κάνανε να είναι προπονητής σε αυτή την ιστορική ομάδα που είναι το μεγαλύτερο σχολείο για κάθε προπονητή. Ευχαριστώ από καρδιάς τους ποδοσφαιριστές μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα που σημαδεύτηκε με την άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία Βοιωτίας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους μικρούς αθλητές, καθώς και τους γονείς για την αγάπη τους , την εμπιστοσύνη που δείξανε σε μένα προσωπικά και στον σύλλογο,και την άριστη συνεργασία που είχαμε συμβάλλοντας στα μέγιστα πάντα μέσα από τον ρόλο τους , στην εξέλιξη των παιδιών τους και της ομάδας τους. Επίσης να ευχαριστήσω και το γυναικείο τμήμα που έγινε για πρώτη φορά και είχε μεγάλη επιτυχία σε συμμετοχές.

Τέλος εύχομαι από καρδιάς σε όλους Καλή επιτυχία την νέα χρονιά στην Α’ κατηγορία με πολλές επιτυχίες και νέους στόχους, καθώς και στην συνέχεια των τμημάτων υποδομών με προώθηση παιδιών στην Α’ ομάδα».

Comments are closed.