Τρίτη, Αύγουστος 4

Ελικώνας: Επίσημα ο Πούλος. Συνεργασία με Παληκάρη. Έμεινε ο βασικός κορμός

0

Και με τη… «βούλα» προπονητής του Ελικώνα ο Δημήτρης Πούλος όπως είχε γράψει το stereasports αφού η διοίκηση της ομάδας της Δομβραίνας τον ανακοίνωσε και επίσημα. Επίσης ανακοινώθηκε και η συνεργασία με τον καθηγητή φυσικής αγωγής και βαλκανιονίκη στίβου Παναγιώτη Παληκάρη που θα αναλάβει σε συνεργασία με τον προπονητή την εκγύμναση της ομάδας. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και ανανεώσεις παικτών.

Αναλυτικά:

Για τον Δημήτρη Πούλο:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασία μας με τον έμπειρο

Βοιωτό προπονητή Δημήτρη Πούλο. Ύστερα από πολλά χρόνια οι δρόμοι μας ξανασυναντιούνται για δεύτερη φορά και όλοι μαζί διοίκηση παίκτες και προπονητής θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους φιλόδοξους στόχους της ομάδας μας! Στο νέο μας ξεκίνημα στην Α κατηγορία εκτιμούμε ότι η εμπειρία τού Κυρίου Πούλου θα είναι αυτή πού θα δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική με στόχο να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία τής Βοιωτίας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ελικώνα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!!»

Για τον Παναγιώτη Παληκάρη:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον καταξιωμένο καθηγητή φυσικής αγωγής και βαλκανιονίκη στίβου Παναγιώτη Παληκάρη που θα αναλάβει σε συνεργασία με τον προπονητή την εκγύμναση της ομάδας μας από την προετοιμασία και καθ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος!! Ο Κύριος Παληκάρης έχει κάνει σπουδές στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και ακολούθησε Μεταπτυχιακά προγράμματα :
1)Sport Managment – Robert Morris Univercity – Pittsburgh Pennsylvania, U.S.A.
2) Transformation in Organitation. Adizes Institute Texas U.S.A. καθώς επίσης έχει πλούσια εργασιακή εμπειρία όπως
California fitness : 1984- 1995
Εκπαιδευτήρια Δούκα : 1985 – 1991
Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη : 1991 – 2001
Υπουργειο παιδείας, Δημόσια εκπαίδευση 2001 έως και σήμερα! Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!!»

Για τους παίκτες:

«Σας ενημερώνουμε ότι η διοίκηση του Α.Ο Ελικώνα ήρθε σε συμφωνία ανανεώνοντας και κρατώντας τον βασικό κορμό με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Για 2η συνεχόμενη χρόνια θα έχουμε μαζί μας τον μεσοαμυντικό Χαντή Χριστόφορο με θητεία στις ομάδες Αστέρα Μαγούλας σε Β και Γ Εθνική , Πανελευσινιακό, Ηρακλή Ελευσίνας, Άτταλο Νέας Περάμου και Δάφνη Ερυθρών, στην συνέχεια με τον τερματοφύλακα Σταθόπουλο Σπύρο με θητεία σε Πλατανιά Χανίων Β» Εθνική, Ασπρόπυργος Β’ και Γ’ Εθνική, Μανδραϊκό Γ’ Εθνική και με τον επίσης μεσοεπιθετικό Πολεμαρχάκη Γιώργο με θητεία στην Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου και Α.Ο. Ελαιοφύτου Δ Εθνική όπως και στον Πανελευσινιακό Γ Εθνική. Τέλος για 3η συνεχόμενη χρόνια θα έχουμε στην ομάδα μας τον μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή Πικάση Παναγιώτη με θητεία σε Άσκρη, Ελλοπιακό, Πλαταιές, Άρμα, Καπαρέλλι Μαυρομμάτι και τον επιθετικό Χαρίση Παναγιώτη με θητεία Τζουρτζια Ασπροποτάμου και Α.Ο. Ορχομενού (πρωταθλητής Β κατηγορίας). Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν πάνω από ολα με υγεία και όλοι μαζί να φτάσουμε στους στόχους μας!!!»

Comments are closed.