Τρίτη, Αύγουστος 4

Λεοντάρι: Συνεχίζει με Γερούλια. Παρελθόν ο Plaku. Ανανέωσαν τέσσερις

0

Με τον Γιάννη Γερούλια στον πάγκο θα πορευθεί και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά το Λεοντάρι. Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε και την συνέχιση της συνεργασίας με Καλαμιώτη Χ., Σταμέλο, Χαροκόπο και Γκίτσι.

Εν τω μεταξύ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Jino Plaku (φώτο αριστερά) ο οποίος έλυσε τη συνεργασία με τον Α.Σ. και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

 

 

Οι ανακοινώσεις της ομάδας

Για τον Γιάννη Γερούλια:

«Το ΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον προπονητή ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΟΥΛΙΑ.
Η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή.
Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που θέσαμε από κοινού.
Παράλληλα έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα».

Για τους ποδοσφαιριστές:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ για την επόμενη σεζόν.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΚΟΠΟ για την επόμενη σεζόν.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΜΕΛΟ για την επόμενη σεζόν.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΤΣΗ για τον επόμενη σεζόν.

Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που θέσαμε από κοινού».

Comments are closed.