Τρίτη, Αύγουστος 4

Φήμες…!!! Στην «πρίζα» ο Κυπάρισσος ελέω… Αμβρυσσέα

0

Μετά την «αποχώρηση» του Κιθαιρώνα από τη Γ’ Εθνική (τη θέση του όπως έχουμε πει θα πάρει η Ένωση Α.Σ.Α.) παίζει ακόμα ένα σενάριο και έχει να κάνει με τον πρωταθλητή Αμβρυσσέα. Φήμες αναφέρουν ότι ίσως η ομάδα του Διστόμου να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε τη θέση του θα πάρει ο Κυπάρισσος Αντίκυρας.

Άντε να δούμε τι θα δούμε αυτή τη χρονιά. Πάντως για να μην παρεξηγηθούμε να τονίσουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο φήμες για τον Αμβρυσσέα που όμως έρχονται μέσα από το Δίστομο. Απλά εμείς θέλαμε να επισημάνουμε ότι αν γίνει κάτι τέτοιο τότε ο Κυπάρισσος θα πάρει αυτή τη θέση (και αυτό είναι επιβεβαιωμένο, δηλ. τη θέση την παίρνει άλλη ομάδα από την ίδια Ε.Π.Σ.)

Δεν ξέρουμε αν οι φήμες αυτές παραμείνουν φήμες αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και σκέψεις για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αλλά αυτοί που έχουν τον τελευταίο λόγο είναι οι διοικούντες της ομάδας του Διστόμου. Και βέβαια από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι του Κυπάρισσου θα είναι στην… «πρίζα» μέχρι την τελική απόφαση.

Ίδωμεν….

Comments are closed.