Δευτέρα, Μάιος 25

Ε.Π.Σ.Βοιωτίας: Συνάντηση με Παπαθωμά

0

«Άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας για συνάντηση η κ. Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά.
Συζητήσαμε για τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία και ζητήσαμε οικονομική βοήθεια για τις ομάδες του νομού και να συνεχιστεί η οικονομική ενίσχυση που παρείχε η κ. Παπαθωμά στα Σωματεία το 2018 και 2019.

Ενημερώσαμε την Αντιπεριφερειάρχη για την κατάστασή των αθλητικών εγκαταστάσεων και ότι ορισμένα γήπεδα χρήζουν άμεσης αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα, καθώς την χρονιά που διανύσαμε πολλοί ποδοσφαιριστές, είχαν τραυματισμούς από την μη συντήρηση των αγωνιστικών χώρων και την παλαιότητα αυτών.

Μας απάντησε αμέσως αφού γνώριζε πολύ καλα ολα τα θέματα των αθλητικών εγκαταστάσεων και μας πληροφόρησε, ότι έχει διατεθεί ποσό ενός περίπου εκατομμυρίου ευρώ για αντικατάσταση των συνθετικών και φυσικών χλοοταπήτων σε πέντε γήπεδα, ήδη το γήπεδο της Θήβας κοντεύει να τελειώσει.

Αμέσως με τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ Αναστασίου συγκάλεσε συνάντηση όλων των υπηρεσιακών τεχνικών παραγόντων, την Τρίτη 26 Μαΐου 2020, προκειμένου να επισπευσθούν τα έργα και να παραδοθούν τον Σεπτέμβριο, ώστε την νέα αγωνιστική περίοδο να είναι στη διάθεσή των ομάδων και του κοινού.

Η κ. Παπαθωμά ήταν θετική και σε όλα τα αιτήματα που της θέσαμε από τα πιο μεγάλα ως τα πιο μικρά που δεν είναι αρμοδιότητα δική της αλλά των Δήμων.

Η εγκάρδια συζήτηση και η αποφασιστικότητα που την διακρίνει μας έδωσε αισιοδοξία για το αύριο του Ποδοσφαίρου στην Βοιωτία. Εμείς ως ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά της και θα είμαστε κοντά της, αλλά και στους Δημάρχους που νομίζω έχουν τεράστια θέληση και μπορούν να βοηθήσουν.
Ευχαριστούμε πολύ την Αντιπεριφερειάρχη κ Φανή Παπαθωμά για την εγκάρδια και αποτελεσματική συνάντηση!!!»

Comments are closed.