Δευτέρα, Μάιος 25

Ε.Π.Σ.Βοιωτίας: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας Γιάννη Σταθά

0

«Άμεση ανταπόκριση του κ. Δήμαρχου στην πρόσκλησή της Ε.Ε Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤIΑΣ. Του θέσαμε τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και συζητήσαμε για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Μας ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει κάνει για την ανακατασκευή του γηπέδου της Αράχωβας και την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», για τον φωτισμό του γηπέδου της Αντίκυρας αλλά και για το όραμά του για κατασκευή στο Λιβάδι ΠΑΡΝΑΣΣΟΎ προπονητικού κέντρου που θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί για προετοιμασία ομάδες από την Souper league, αλλά και από το εξωτερικό, ένα όραμα που θα εκτίναξη την ανάπτυξη και τα οικονομικά οφέλη του ευρύτερου Δήμου.

Μας υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει οικονομικά τις ομάδες και θα είναι κοντά στον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ που ανέρχεται ξανά στην Γ’ Εθνική και χρειάζεται οικονομική βοήθεια.

Συμφωνήσαμε να είμαστε σε άμεση επικοινωνία για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου αλλά και να βοηθήσουμε στο μεγάλο αυτό επιχείρημα για κατασκευή αθλητικού κέντρου στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση και για την εγκάρδια συζήτηση».

Η Εκτελεστική Επιτροπή Ε.Π.Σ.Βοιωτίας

Comments are closed.