Δευτέρα, Μάιος 25

Δημήτρης Πούλος: «Τα καταφέραμε, τα κατάφεραν, το άξιζαν…»

0
Για την άνοδο του Επαμεινώνδα μίλησε ο προπονητής της ομάδας των Λεύκτρων Δημήτρης Πούλος με ανακοίνωσή του ευχαριστώντας όλους για τη συνεργασία που είχαν τη χρονιά που πέρασε και η οποία συνδυάστηκε με την επάνοδο του Επαμεινώνδα στην α’ κατηγορία. Παράλληλα ο Δημήτρης Πούλος δίνει τα συγχαρητήρια στις ομάδες που κέρδισαν την άνοδο.
Αναλυτικά:
«Με την λήξη των πρωταθλημάτων και την ανακοίνωση της τελικής κατάταξης των ομάδων,θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΒ 2019-2020.
Να συγχαρώ τις ομάδες που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις και κατάφεραν να ανέβουν κατηγορία. Τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ στην Γ Εθνική. Την ομάδα Α.Ο ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ για την κατάκτηση τού κυπέλλου. Τις ομάδες ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ, ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ,τον ΕΛΙΚΩΝΑ ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ που ανέβηκαν στην Α’ κατηγορία.
Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μας, τον ΕΠΑΜΕΙΝΏΝΔΑ ΛΕΥΚΤΡΩΝ για την κατάκτηση τής πρώτης θέσης και την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την ομάδα.

Το Δ.Σ. της ομάδας τους κύριους ΣΤΑΥΡΟ και ΚΩΣΤΑ ΡΟΚΑ. Τις δύο κυρίες του Δ.Σ. για την βοήθεια τους. Τον κύριο ΜΑΚΗ ΛΕΜΠΕΣΗ και κυρίως τον Γενικό Αρχηγό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ για την ακούραστη συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης οφείλεται στους πρωταγωνιστές της ομάδας που ήταν οι ποδοσφαιριστές. Είχα την τιμή και την τύχη να συνεργαστώ με αθλητές που πέρα απ’ το ταλέντο τους είχαν τεράστια ανθρώπινη αξία. Ποδοσφαιριστές που έπαιξαν και άξιζε να παίζουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Δημιούργησαν ένα υπέροχο σύνολο όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια και στην κοινωνική τους ζωή.
Έγιναν φίλοι, έγιναν μια οικογένεια. Αυτό νομίζω ήταν το κυρίαρχο στοιχείο αυτής της ομάδας Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να διαχειριστώ ένα τόσο αξιόλογο ρόστερ.
Θέλω απ’ την καρδιά μου να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία μας.
Για μένα ήταν μοναδική εμπειρία και θα την θυμάμαι για πάντα.
Τα καταφέραμε, τα κατάφεραν, το άξιζαν. Ας το απολαύσουν, ας το χαρούν γιατί το συναίσθημα της χαράς είναι πάντα το ίδιο σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζονται.
Σας ευχαριστώ όλους».

Comments are closed.