Δευτέρα, Μάιος 25

Ησαΐας Δεσφίνας: «Μια επιτυχημένη χρονιά…»

0

Ο Ησαΐας Δεσφίνας δηλώνει σύμφωνος με τη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

«Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις με τη διακοπή των πρωταθλημάτων, (που βεβαίως μας βρίσκει σύμφωνους, παρόλο που δεν έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα), μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη, η ομάδα μας έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, μα πάνω από όλα, ήταν μια παρέα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας, κο Ιωάννη Μαρτιναίο και όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν φέτος!!!

Η Ακαδημία μας, που είναι και το μέλλον της ομάδας μας, έκανε ένα βήμα παραπάνω με τη συμμετοχή για πρώτη φορά στα ημιτελικά, γεγονός που αποδεικνύει ότι γίνεται σωστή δουλειά! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή, κο Ιωάννη Μαρκοδήμο και τους νεαρούς παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν!!

Φυσικά, τι μπορεί να πει κάποιος για την προσφορά του φυσικοθεραπευτή, Αναστασίου Μαντζώρου;

Επίσης, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Φωκικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στους διαιτητές για την προσπάθειά τους και σε όλες τις ομάδες της Ε.Π.Σ. Φωκίδας για την υπερπροσπάθεια που έκαναν τη φετινή χρονιά!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν και φέτος μαζί μας, καθώς και τους χορηγούς μας: το Streat art cafe, τους Αφούς Λεοντίου, το Μacgino και το χειρουργό- οδοντίατρο, Ιωάννη Λιλάκο για τη χορήγηση αθλητικού υλικού!

Επιπλέον, τον κο Ιωάννη Καραβά και το Αλουμίνιον της Ελλάδος!

Ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο».

Comments are closed.