Δευτέρα, Μάιος 25

SL2-FL: Την Δευτέρα η απόφαση για συνέχεια ή διακοπή

0

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 1η Μάη, της ειδικής επιτροπής που συστάθηκε για να τρέξει τα «καυτά» θέματα της «Super League 2» και της «Football League».

Τα μέλη της 7μελής «ομάδας εργασίας», στην οποία συμμετάσχουν οι Π.Α.Ε.: Π.Α.Σ. Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Λεβαδειακός, Α.Ο. Τρίκαλα και Ιάλυσος καθώς και ο πρόεδρος της Ενωσης «Super League 2 – Football League», Λεωνίδας Λεουτσάκος, συσκέφτηκαν σήμερα (μέσω τηλεδιάσκεψης)για τα θέματα που τους απασχολούν, πόσω περισσότερο, από την στιγμή που χθες (30/4) ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δεν συμπεριέλαβε στην ενημέρωση του, την «Super League 2» και την «Football League».

Αυτό που αποφασίστηκε ήταν την Δευτέρα, 4 Μαΐου, στις 14:00′, να πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της λίγκας (φυσικά μέσω τηλεδιάσκεψης), για να γίνει μια νέα σειρά επαφών με τις άλλες ΠΑΕ των δυο κατηγοριών για να δούνε αν τελικά θα κατατεθεί αίτημα για να επιστρέψουν στις προπονήσεις ή αν τελικά τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν.

Οι ομάδες θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της φετινής σεζόν, το αν δηλαδή θα μπει οριστικό «λουκέτο» ή θα συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα.

Εφόσον τελικά αποφασιστεί να… κυλήσει ξανά η μπάλα στο χορτάρι, ακολούθως θα απευθυνθούν στον υφυπουργό Αθλητισμού, ώστε μέσω των αρμόδιων φορέων, να δοθεί το τελικό «ok» για το αν είναι ασφαλές να επιστρέψουν και οι ομάδες της SL2/FL στις προπονήσεις (ανά γκρουπ), όπως εκείνες της μεγάλης κατηγορίας.

Κι αυτό γιατί υπάρχουν επιφυλάξεις για την ασφάλεια παικτών και προπονητών αφού οι υλικοτεχνικές υποδομές στις δύο χαμηλότερες κατηγορίες δεν είναι ίδιες με εκείνες των ομάδων της «Super League 1».

Πηγή: starsports

Comments are closed.