Τρίτη, Μάρτιος 31

Βοιωτία: Θα «φρενάρει» ο Παναλίαρτος την Ένωση;

0

Στο Κόκκινο και στην Αλίαρτο στρέφεται το ενδιαφέρον της 18ης αγωνιστικής χωρίς αλλα  και τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας.

Στην Αλίαρτο θα φανεί αν μπορεί ο Παναλίαρτος να «φρενάρει» την Ένωση και να κάνει «δώρο» στον Αμβρυσσέα.

Ελλοπιακός – Μαυρομμάτι

Ο Ελλοπιακός των επτά συνεχόμενων ηττών «ψάχνει» απεγνωσμένα μια νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά. Η ομάδα της Ελλοπίας βρίσκεται πλέον σε δυσχερή βαθμολογική θέση. Το Μαυρομμάτι με όπλο την έδρα βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση και ξέρει ότι αν «χτυπήσει» τέτοια παιχνίδια εκτός έδρας έχει σιγουρέψει μια άνετη παραμονή.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι. Ρόλο θα παίξει το άγχος που δεν έχουν όμως οι φιλοξενούμενοι αλλά περιμένουμε και την αντίδραση των γηπεδούχων.

Κόκκινο – Υψηλάντης

Ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους στον δεύτερο γύρο. Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ξεκίνησε καλά τον δεύτερο γύρο. Πάει για τη νίκη που θα τον αφήσει στην τρίτη θέση που είναι και η ζητούμενη για την ομάδα του Κοκκίνου. Φιλοδοξίες έχει όμως και ο Υψηλάντης που άφησε βαθμούς στο Άρμα.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι με ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα

Κυπάρισσος – Λεοντάρι

Δεν θέλει να χαλάσει ο Κυπάρισσος το ωραίο του σερί. Η ομάδα της Αντίκυρας έχει μαζέψει 10 βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές κι έχει βέβαια και δυνατή έδρα (7 νίκες, 1 ήττα).  Το Λεοντάρι είναι οριακά πάνω από τη ζώνη κι έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τις 23 Νοεμβρίου 2019 (στο Άρμα 3-1).

Εκτίμηση: Φαβορί ο Κυπάρισσος

Αρματηλάτης – Αμβρυσσέας

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Ο Αρματηλάτης δεν θα μπορούσε να περιμένει τίποτα από ένα τέτοιο παιχνίδι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσει για την μεγάλη έκπληξη. Οι πρωτοπόροι αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δεν νομίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα αφού η διαφορά είναι μεγάλη…

Εκτίμηση: Φαβορί ο Αμβρυσσέας

Παναλίαρτος – Ένωση

Ντέρμπι… Ο Παναλίαρτος είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει μέσα στα Άσπρα Σπίτια. Το ζητούμενο είναι αν μπορέσει να το ξανακάνει αυτή τη φορά στην έδρα του. Είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό και θέλει τη νίκη για ψηλότερη βαθμολογική θέση. Ή Ένωση με κεκτημένη ταχύτητα πάει για ένα ακόμα διπλό αλλά και να πάρει και τη ρεβάνς.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά με ελαφρύ προβάδισμα στην Ένωση

Κεραυνός – Παμβαγιακός

Να «ρεφάρει» την ήττα στα Άσπρα Σπίτια θέλει ο Κεραυνός και να διατηρηθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Αγίου Θωμά θέλει παράλληλα να διατηρήσει και το αήττητο στην έδρα του. Δεύτερο δύσκολο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Παμβαγιακό που μάλλον σκέφτεται περισσότερο την επόμενη τριάδα αγώνων (Παναλίαρτο εντός, Δάφνη 0-3 α.α., Κυπάρισσος εντός) που μπορούν να του «προσφέρουν» την παραμονή.

Εκτίμηση: Φαβορί ο Κεραυνός

Comments are closed.