Τρίτη, Μάρτιος 31

Α.Ο. Υπάτου – Ρόδος 2-5!!!

0

Ως πρωταθλήτρια πέρασε η Ρόδος από τη Θήβα κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 5-2 τον Α.Ο. Υπάτου. Η ομάδα της Βοιωτίας δεν έκανε καλό παιχνίδι και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις… «ορέξεις» που είχαν οι φιλοξενούμενοι και πρωτοπόροι της βαθμολογίας που με αυτή τη νίκη μάλλον εξασφαλίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό τον τίτλο του πρωταθλητή.

Τα γκολ

10* Γκολ για τη Ρόδο. Οι πρωτοπόροι αιφνιδιάζουν τους γηπεδούχους με τον Γιόνδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Τσάμη κάνοντας το 0-1.

20* Γκολ για τη Ρόδο. Οι «νησιώτες» διπλασιάζουν τα τέρματά τους κάνοντας τον πλήρη αιφνιδιασμό στους γηπεδούχους. Ο Μπουντόπουλος έδωσε την ασίστ στον Μαρτσάκη που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

40* Γκολ για το Ύπατο. Οι γηπεδούχοι μπαίνουν στο παιχνίδι με τον Νικολόπουλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-2.

41* Γκολ για τη Ρόδο. Δεν κράτησαν πολύ οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων και οι φιλοξενούμενοι κάνουν το 1-3 με το δεύτερο προσωπικό γκολ που πέτυχε ο Γιόνδης

 55* Γκολ για το Ύπατο. Ο Δέδες μέσα από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα μειώνοντας σε 2-3.

64* Γκολ για την Ρόδο. «Δράστης» και πάλι ο Γιόνδης όταν σε σέντρα του Δελαπόρτα με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-4 και κάνοντας το δικό του χατ τρικ.

90+ Γκολ για την Ρόδο. Ο Μπουντόπουλος ολοκληρώνει τον θρίαμβο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνοντας το τελικό 2-5.

Ύπατο (Πάρις Κωνσταντακόπουλος): Τσάμης, Μπούζουρας, Οικονομόπουλος, Βασιλείου, Βασιλέρης, Γκούμας, Δέδες, Mills David, Νικολόπουλος, Ποτουρίδης, Σπηλιώτης.

Ρόδος (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας (65* Νικολόπουλος), Κανταρτζής, Σουλάϊ, Micheez, Μαρτσάκης (52* Δελαπόρτας), Γκίνης, Γιόνδης (85* Παπαδόπουλος), Μπουντόπουλος, Χασομέρης.

Comments are closed.