Κυριακή, Φεβρουάριος 23

Βοιωτία: Το τρίτο ημίχρονο

0

Είναι οι άνθρωποι που ζουν και αυτοί τη δική τους αγωνία. Έχουν λιγότερο μερίδιο στις επιτυχίες και περισσότερο στις αποτυχίες. Κάθονται πάντα σε μια «ηλεκτρική» καρέκλα. Το τρίτο ημίχρονο ανήκει στους πρωταγωνιστές των πάγκων.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές στα ΝΕΑ της Βοιωτίας…

Γιάννης Ρόκας (Μαυρομμάτι): «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Καταφέραμε να φθάσουμε δίκαια σε μια σημαντική νίκη παίζοντας ώριμα και πειθαρχημένα. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που στα δύσκολα κάνουν μια συμπαγή και δυνατή ομάδα»

Λευτέρης Αναστασίου (Κόκκινο): «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας. Δεν δείξαμε αυτοσυγκέντρωση και το πληρώσαμε. Πρέπει να έχουμε και αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία αν θέλουμε να είμαστε ψηλά. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στο Μαυρομμάτι»

Σπύρος Γκουλής (Ελλοπιακός): «Δεν ήμασταν καλοί αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε. Είχαμε και τις ελλείψεις. Δεν πήραμε αυτό που έπρεπε αφού αν δεν βγάζεις γκολ δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα. Τι να κάνουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Κώστας Λίβας (Κυπάρισσος): «Κάναμε μια εύκολη θα έλεγα νίκη και τη συνδυάσαμε με καλό ποδόσφαιρο και απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Πετύχαμε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Η ομάδα μας έχει βρει πολύ καλό ρυθμό και θα πάμε καλύτερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ευχαριστούμε τον Ελλοπιακό για την φιλοξενία»

Κυριάκος Κουμπής (Θήβα): «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας τόσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όσο και για την ψυχολογία μας. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος είχε ενισχυθεί και γι’ αυτό έπρεπε να δείξουμε πάθος και ψυχή. Και τα καταφέραμε πάιρνοντας μια σημαντική νίκη. Βέβαια σπουδαίο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Εμείς συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και καλή συνέχεια στον Αρματηλάτη»

Κώστας Παπαστάμος (Αρματηλάτης): «Σήμερα με το ξεκίνημα του παιχνιδιού χάσαμε την ηρεμία μας ασχολούμενοι με τις λάθος ή σωστές αποφάσεις των διαιτητών, αυτό το φαινόμενο μας έχει ξανασυμβεί την φετινή χρονιά και το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο, να μην μας αφήνει να διεκδικήσουμε κάτι θετικό από τον αγώνα ενώ έχουμε τις δυνατότητες. Παρόλο ότι το έχουμε συζητήσει και έχει γίνει προσπάθεια ώστε εξαλειφθεί συνεχίζεται. Σίγουρα έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες και θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει στο τέλος του Α’ μέρους , αλλά και στη φάση του δοκαριού μειώνοντας και διεκδικώντας τουλάχιστον την ισοπαλία. Τέλος μετά το δευτερεύον πράγμα που ασχολούμαστε το ποδόσφαιρο Θα ήθελα να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στο πρόεδρο της ομάδος μας Κατσαρό Γιώργο μετά το τροχαίο που είχε μέσα στην εβδομάδα και ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα.».

Παναγιώτης Βρούλιας (Ορχομενός): «Ας ξεκινήσουμε από την επιτυχία των δύο παιδιών από την Βοιωτιας τον Βαγγέλη Κουτσουρη πανελλήνιο νίκη που κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Εθνική ομάδα judo και την Παναγιώτα Κουβαρά που κατέλαβε την 5 θεση. Συγχαρητήρια στην δασκάλα τους Γαρυφαλλιά Τζαβαρα για το δύσκολο έργο της που κατάφερε να κάνει περηφανους τον κόσμο της Βοιωτίας. Συγχαρητήρια στους γονείς για τις προσπάθειες τους και την στήριξη τους σε αυτά τα παιδιά. Γιατί αθλητισμός και επιτυχίες δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Τώρα για τον αγώνα θέλω να πω συγχαρητήρια για τις Προσπάθειες των παιχτών μου, έχουμε πει κάθε παιχνίδι που αντιμετωπίζουμε να μην υπάρχει άγχος και να το χαρούμε δεν μας ενδιαφέρει το σκορ αρκεί να τελειώνουμε υγιείς τις προσπάθειες μας. Εύχομαι στην Αλιαρτο και στον προπονητή τους καλή συνέχεια!»

Μιχάλης Κασάπης (Παναλίαρτος): «Δεν θα σταθώ στον αγώνα αφού υπήρχε διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Απλά η ομάδα μου έδειξε για μια ακόμη φορά αγωνιστική πειθαρχία. Όπως το έχω ξαναπεί εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Καλή συνέχεια στον Ορχομενό»

Γιάννης Λύτρας (Αμβρυσσέας): «Θεωρώ ότι πραγματοποιήσαμε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Το γρήγορο γκολ μας έδωσε άλλον αέρα με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε πολλές τελικές προσπάθειες πέρα από τα γκολ που πετύχαμε. Καλή συνέχεια στον Παμβαγιακό»

Βαγγέλης Μάγκας (Παμβαγιακός): «Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στο γήπεδο της , στο θεωρητικά πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν. Οι απαιτήσεις μας από αυτό λοιπόν δεν θα μπορούσαν να είναι βαθμολογικές βάση της εικόνας και των δύο ομάδων στην μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα , κάτι που φαίνεται και από το σκορ άλλωστε. Αυτό που θέλαμε ήταν να φανούμε ανταγωνιστικοί για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μέσα στο παιχνίδι κάτι που θα βοηθούσε την αυτοπεποίθηση μας. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να είμαστε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού αυτό που θέλαμε. Για να γίνεις καλύτερος πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους. Αυτό θα πω και στους παίχτες μου. Λυπάμαι που προσθέσαμε μια βαριά ήττα στην φανέλα του Παμβαγιακού αλλά οφείλουμε να την αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε μπροστά δουλεύοντας καλύτερα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αμβρυσσέα».

Νίκος Καραγιαννίδης (Ένωση): «Εξ αρχής το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί γνωρίζαμε την δυναμικότητα του Κεραυνού. Ήμασταν όμως αποφασισμένοι για τη νίκη και την πήραμε δίκαια παίζοντας και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σκοράραμε τρεις φορές και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ακόμα κι όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο, αυτό δεν φάνηκε μέσα στο γήπεδο αφού και οι αλλαγές βοήθησαν και όλοι οι παίκτες μου αγωνίσθηκαν πέραν των δυνατοτήτων τους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που είχαν πολύ πάθος παρά το βαθμολογικό άγχος που είχαμε. Καλή συνέχεια στον Κεραυνό»

Γιώργος Λάμπρου (Κεραυνός): «Πιστεύω πως ήταν ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι προσωπικές μονομαχίες. Σε αυτό το κομμάτι οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο και ήταν καλύτεροι κερδίζοντας δίκαια τον αγώνα.»

Comments are closed.