Τρίτη, Μάρτιος 31

Παλαίμαχοι Λεβαδειακού: Με επιτυχία η κοπή της πίτας…

0

Μέσα σε μια ζεστή και ωραία ατμόσφαιρα το Σωματείο Βετεράνων – Παλαιμάχων Λεβαδειακού, που συμπλήρωσε ένα χρόνο από την επανίδρυσή του, πραγματοποίησε την εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, ο Δήμος Λεβαδέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η Ε.Π.Σ.Βοιωτίας, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς καθώς επίσης και πολλοί άλλοι φορείς και ομάδες.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός Κώστας Κολοκυθάς (συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. Λάμπρο Μπαλόκα, τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και παίκτες της ομάδας), ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας Κώστας Νίκας (με αρκετά μέλη της Ε.Ε. της διοργανώτριας), ο Αντιδήμαρχος Λιβαδειάς Θανάσης Καλογρηάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Ζησιμόπουλος. Επίσης και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με τις οικογένειές τους.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς όταν ο Ντίνος Χάνιος απένειμε τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο του Λεβαδειακού, άσσο του παρελθόντος, Στάθη Φρυγανά.

Οι Παλαίμαχοι του Λεβαδειακού θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όσες και όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Επίσης θέλουν να εκφράσουν ξεχωριστά τις ευχαριστίες τους προς τους χορηγούς της εκδήλωσης που προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου: ΑΓΝΙΑΔΗΣ ΣΠΟΡ, ENERGY – ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΡΗΑ – ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΚΟΤΡΙΧΗ – ORION TRAVEL – ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ TRAVEL – ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΩΤΣΑΔΑΜ – ΑΦΟΙ ΤΟΛΙΑ – ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΠΑΡΤΖΟΣ – ΕΡΑΤΩ TOURS

Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδω….

Comments are closed.