Κυριακή, Φεβρουάριος 23

Μικτές Βοιωτίας: «Άλωσαν» την Καρδίτσα

0

«Άλωσαν» και την Καρδίτσα οι μικτές ομάδες της Βοιωτίας. Στον αγώνα των ομάδων K-12  η ομάδα του Δημήτρη Σπάρου επικράτησε με 2-1 ενώ στον αγώνα των ομάδων κάτω των K-14   η ομάδα του Γιωργου Αγγέλου επικράτησε με 3-2.

Κ12: Καρδίτσα – Βοιωτία 1-2

Οι παίχτες της  Βοιωτίας μπήκαν πολύ δυνατά και πίεσαν από την αρχή για το γκολ που ήρθε στο 23’ με τον Αυγέρη (0-1) Το ίδιο έγινε και στο β’ μέρος και στο 45’ ο Τσώμος έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 57’, 3 λεπτά πριν από την λήξη.

Βοιωτία (Δημήτρης Σπάρος): Μαστορης, Μικελης, Κατσελης, Ξώβριος, Αργυρίου, Μπουζίκας, Αυγέρης, Θεοχάρης, Τσώμος (9αδα), Ραχούτης, Ζωγράφος, Λαμπρόπουλος, Ψυχούλας, Πανόπουλος, Γείτονας.

Κ14: Καρδίτσα – Βοιωτία 2-3

Οι παίχτες της Βοιωτίας προηγήθηκαν στο σκορ στο 25’ με τον Μπαλόκα. Στο 32’ ο Πεγγούσης κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του καθώς απέκρουσε πέναλτι. Στο 42’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα (46’), όμως, ο Παπακωνσταντίνου έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα της Βοιωτίας κάνοντας το 1-2. Στο 62’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πάλι σε 2-2. Πέντε λεπτά αργότερα (67’), τρια λεπτά πριν από την λήξη, ο Θανάσης Στάντζος σκόραρε, έκανε το 2-3 και έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του!

Βοιωτία (Γιώργος Αγγέλου): Πεγγούσης,Σίννης, Ζαχαράκης, Πούλος, Αβράμπος, Θεοχάρης, Θεοδώρου–Ντελιμιχάλης, Μαξ.Στάντζος, Μπαλόκας, Αθ.Στάντζος, Παπακωνσταντίνου (11άδα) Καλαμπαλίκης, Καντάς, Γεωργίου, Αγνανταίος, Γκαλαμέλος, Παπαθεοδώρου, Σκαμαγκούλης.

Comments are closed.