Δευτέρα, Ιούλιος 6

«Ελεύθερος» ο Τσίμας

0

«Φιλικό» διαζύγιο του Αποστόλη Τσίμα με τον Παμβαγιακό. Ο έμπειρος πορτιέρο έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα των Βαγίων και είναι πλέον «ελεύθερος» να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Οι λόγοι του «χωρισμού» δεν έγιναν γνωστοί αλλά όπως φαίνεται καθαρά επαγγελματικοί λόγοι οδήγησαν τον Αποστόλη Τσίμα σε αυτή την απόφαση. Τώρα ο Λιβαδίτης τερματοφύλακας έχει αρχίσει να μελετά κάποιες προτάσεις που του έχουν γίνει και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει βρει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Αποστόλης Τσίμας που ξεκίνησε από τον Κραταιό – Ατρόμητο του Λουκά Μπέλλου έχει φάει με το… κουτάλι τα γήπεδα της Γ’ & Δ’ Εθνικής και είναι κατά γενική ομολογία από τους καλύτερους Βοιωτούς τερματοφύλακες και ο πιο έμπειρος.

Με τον Μανδραϊκό έχει αγωνισθεί στη Γ’ Εθνική. Στην Δ’ Εθνική έχει υπερασπιστεί την εστία του Δηλεσίου, του Κεχαγιά Προσηλίου και της Θήβας. Έχει κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική με τον Οπούντιο Μαρτίνου και με τον Αμβρυσσέα. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Αταλάντη και Παρνασσό Αράχωβας.

Comments are closed.