Δευτέρα, Ιούλιος 6

Α.Ο. Θήβα: Κουμπής ο… «εκλεκτός»

0

Νέος προπονητής στον Α.Ο. Θήβα είναι ο Κυριάκος Κουμπής. Ο 52χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας των «βυσσινί» και θα είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Αντωνόπουλου.

«Δεν ώρα για λόγια. Θα ξεκινήσουμε τη δουλειά. Δεν είμαι μάγος αλλά θα δουλέψω σκληρά και σίγουρα τα δικά μου αποτελέσματα θα φανούν αργότερα. Τώρα παραλαμβάνω μια ομάδα και στόχος μας είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου εμπιστεύτηκαν την τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας και πιστεύω πως θα τους δικαιώσω» ήταν τα πρώτα λόγια του Κυριάκου Κουμπή στο stereasports.

(στη φώτο πάνω ο Κυριάκος Κουμπής με τον πρόεδρο του Σ.Π.Π.Βοιωτίας Γιάννη Καντά και τον προπονητή Γιάννη Καραμπά)

Το who is who

Ο Κυριάκος Κουμπής γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1967. Αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα και ήταν από τους κορυφαίους στη Βοιωτία. Έχει αγωνισθεί με Σχηματάρι στη Δ’ Εθνική ενώ έχει υπερασπιστεί με επιτυχία τα γκολπόστ του Κοκκίνου, του Ηρακλή Ασωπίας, του Αγίου Θωμά (με άνοδο στη Δ’ Εθνική) και του Απόλλωνα Ακραιφνίου όπου τερμάτισε και την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ως προπονητής δούλεψε στο Δήλεσι (άνοδος από την β’ στην α’), στον Ευαγόρα, στο Σχηματάρι, στη Χαλκίδα (ως προπονητής τερματοφυλάκων) στη Γ’ Εθνική και το Συκαμινο. Επίσης την  χρονιά 2018 – 19  ήταν προπονητής στον Παμβαγιακό όπου κέρδισε την άνοδο από την β’ στην α’ κατηγορία. Το τελευταίο διάστημα ήταν στις ακαδημίες του Δηλεσίου.

Ο Κυριάκος Κουμπής με τον υπέυθυνο του stereasports Γιάννη Παπαδήμο στις εκδηλώσεις στο Συκάμινο το 2016

Comments are closed.