Δευτέρα, Μάιος 25

Κωνσταντακόπουλος: «Καλή οργάνωση στον Α.Ο. Υπάτου και διοίκηση που προσδίδει σιγουριά!»

0

Δέκα μέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟ Υπάτου, ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος μίλησε στη mikriliga.com και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που συμφώνησε με τον σύλλογο της Βοιωτίας. Ο 45χρονος προπονητής έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Υπάτου και την προηγούμενη Κυριακή είχε την ευκαιρία να κοουτσάρει την ομάδα για πρώτη φορά στην Παλλήνη, σε μία αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη (1-1) και στην οποία θα μπορούσε ο σύλλογος της Βοιωτίας με τις ευκαιρίες που απώλεσε να πάρει τη νίκη.

Στις πρώτες του δηλώσεις στη mikriliga.com ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος και αισιόδοξος για την επιλογή που έκανε!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός τεχνικός:

Πως αντιμετωπίσατε την πρόταση του ΑΟ Υπάτου για να αναλάβετε την ομάδα;

Η γενική εικόνα της ομάδας όσον αφορά τη λειτουργία της, την οργάνωση της, τους στόχους της και τη σιγουριά που σου προσδίδει η συνέπεια αλλά και η διάθεση των διοικούντων για την όσο το δυνατόν πιο άμεση επίλυση των τυχόν προβλημάτων της ομάδας, με έκανε να δεχτώ με ευχαρίστηση την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟ Υπάτου.

Τι βλέπετε για το μέλλον της ομάδας, ενώ ήδη το πρωτάθλημα βρίσκεται στο τέλος του α΄ γύρου;

Η ομάδα διαθέτει ένα αξιόλογο υλικό, το οποίο με κάποιες ποιοτικές προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα και τη βαθμολογική μας θέση και έχοντας σε κάθε παιχνίδι, ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δουλεύοντας καθημερινά με πάθος και συνέπεια!

Με το μυαλό στον Αιολικό!

Στο αγωνιστικό σκέλος των Βοιωτών και έχοντας στο μυαλό τον κρίσιμο αγώνα με τον Αιολικό, της άλλης Κυριακής (15/12) μιας και αυτήν υπάρχει ρεπό, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η προπόνηση στο γήπεδο του Υπάτου υπό την επίβλεψη του Πάρη Κωνσταντακόπουλου και του Δημήτρη Τσίτου, όπου δοκιμάσθηκαν σχήματα και τακτικές. Τα προβλήματα τραυματισμών έχουν αρχίσει να ξεπερνιόνται και αυτό που φαίνεται είναι ότι την επόμενη Κυριακή ο νεαρός τεχνικός θα έχει στη διάθεση του το σύνολο των ποδοσφαιριστών.

Πηγή: mikriliga

Comments are closed.