Δευτέρα, Ιούλιος 6

Ερμής Σχηματαρίου: Τίμησε το παρελθόν του…

0

Την πρώτη ομάδα που δημιουργήθηκε, πίσω, στο μακρινό 1987, η οποία συμμετείχε στις τοπικές κατηγορίες τίμησαν τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου του «Γ.Σ. “Ερμής” Σχηματαρίου»!

Οι πρώην καλαθοσφαιριστές οι οποίοι στελέχωσαν τότε την πρώτη ομάδα του σωματείου τιμήθηκαν από τα μέλη που αποτελούν το νυν δ.σ. του σωματείου την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου, στην ανάπαυλα του πολύ κρίσιμου αγώνα με την ομάδα του «Γ.Σ. “Κρόνος” Αγιου Δημητρίου» που διεξήχθη στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Σχηματαρίου, για την 7η αγωνιστική, του προγράμματος του 2ου όμιλου, του νότιου όμιλου, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που έληξε με νίκη της ομάδας του Σχηματαρίου με σκορ 82-75.

Παλιοί παίκτες, προπονητές, αλλά και διοικούντες έδωσαν το «παρών» και καταχειροκροτήθηκαν από όλο τον κόσμο, με τους ανθρώπους του σωματείου να γυρνούν 30 χρόνια πίσω δείχνοντας πως δεν ξεχνούν το παρελθόν τους.

Τις τιμητικές πλακέτες στους ανθρώπους οι οποίοι πριν από 30 και πλέον χρόνια ίδρυσαν τον σύλλογο τις απένειμαν τα μικρά παιδιά των ακαδημιών του σωματείου.

Οι πληροφορίες λένει οτι η διοίκηση στοχεύει να βραβεύσει και τα μέλη της ομάδας που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα!

Όπως ανακοινώθηκε, η ακαδημία του σωματείου του Σχηματαρίου επιλέχθηκε και είναι ανάμεσα στις 50 καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας, όσο αφορά στο πρόγραμμα «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ», ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες ακαδημίες, βασιζόμενη τόσο σε ποιοτικά αλλά και ποσοτικά κριτήρια(!)

Comments are closed.