Τετάρτη, Ιούνιος 3

Βοιωτία: Το τρίτο ημίχρονο

0

Είναι οι άνθρωποι που ζουν και αυτοί τη δική τους αγωνία. Έχουν λιγότερο μερίδιο στις επιτυχίες και περισσότερο στις αποτυχίες. Κάθονται πάντα σε μια «ηλεκτρική» καρέκλα. Το τρίτο ημίχρονο ανήκει στους πρωταγωνιστές των πάγκων.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές στα ΝΕΑ της Βοιωτίας…

Γιάννης Ρόκας (Μαυρομμάτι): «Σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα παίζοντας για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο αλλά και με πολλές απουσίες. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που έδειξαν ψυχικά αποθέματα και δεν πτοήθηκαν από τα πολλά προβλήματα και τις απουσίες που είχαμε»

Νίκος Καραγιαννίδης (Ένωση): «Μπήκαμε αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος τα καταφέραμε πολύ καλά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγαλύτερο σκορ με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Και με την ισοφάριση που δεχτήκαμε δεν ανησυχήσαμε καθόλου αν και ο αντίπαλος έβαλε ένα πανέμορφο γκολ στη μια και μοναδική τελική προσπάθειά του. Μετα το γκολ που δεχθήκαμε παίξαμε και πάλι δημιουργικό ποδόσφαιρο. Πετύχαμε άλλα δυο γκολ και θα μπορούσαμε και να διευρύνουμε κι άλλο το σκορ. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου και στόχος μας είναι η νίκη που επιβάλλεται στο επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Παμβαγιακό».

Βαγγέλης Λέντας (Παμβαγιακός): «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί κι έτσι η Ένωση δημιούργησε τις προϋποθέσεις να σκοράρει και τα κατάφερε σε ένα σημείο που δείχναμε να αρχίζουμε να πατάμε κάπως καλύτερα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο επιθετικά και καταφέραμε και ισοφαρίσαμε αρκετά νωρίς. Το δεύτερο γκολ της Ένωσης ήρθε από μια λάθος αμυντική μας αντίδραση αρκετά γρήγορα και έτσι δεν προλάβαμε να αγχώσουμε τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε όμως η ποιότητα και η εμπειρία της αντιπάλου μας είναι τέτοια που δεν μας επέτρεψε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ένωσης και την ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία».

Γιάννης Λύτρας (Αμβρυσσέας): «Ήταν μια αγχωτική νίκη την οποία δικαιούμασταν μιας και από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες απέναντι σε μια καλοστημένη ομάδα που η έλευση του νέου προπονητή την βοήθησε στον ψυχολογικό τομέα»

Μιχάλης Κασάπης (Παναλίαρτος): «Ξέραμε ότι παίζαμε με τον πρωτοπόρο και ότι θα δεχόμαστε μεγάλη πίεση. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μακριά τους επιθετικούς του αντιπάλου. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά αμυντικά αλλά δεν κάναμε και ευκαιρίες. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλά δεν μας βγήκαν. Πιστεύω πως σταθήκαμε καλά. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστικότητά τους. Όπως έχω πει μαζί μου θα μάθουμε να παίζουμε με τακτική για να μπορούμε να αποδίσουμε καλό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι σε στο τοπικό αυτό είναι λίγο δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσουμε»

Παναγιώτης Βρούλιας (Ορχομενός): «Νομίζω ότι είχαν από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο αναγκάσαμε τον αντίπαλο με την τακτική μας να μην βρίσκει χώρους, προηγηθήκαμε νωρίς, όμως στο 45 δεχτήκαμε γκολ από μια αδράνεια της άμυνας. Μπήκαμε με κακή ψυχολογία στο ημίχρονο. Δεχτήκαμε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αν και είχαμε την απουσία λόγω τραυματισμού του Βατίστα, του σκόρερ μας, κι έγιναν τα πράγματα πιο δύσκολα. Τα παιδιά κοιτάνε παιχνίδι με παιχνίδι να δίνουν ότι καλύτερο μπορούν. Αλλά δείχνουν ήθος και σεβασμό σε κάθε παιχνίδι για εμένα αυτό είναι σαν νίκη και τους ευχαριστώ για όλα. Μαζί στις ήττες, μαζί στις νίκες, μαζί στις χαρές, μαζί στις λύπες. Θέλουμε τον Ορχομενό οικογένεια!! Καλή συνέχεια στον Αρματηλάτη και στον προπονητή να πετύχει τους στόχους του!!»

Κώστας Παπαστάμος (Αρματηλάτης): «Σήμερα στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και να ήταν το παιχνίδι πιο εύκολο για μας, όμως αυτό δεν έγινε και βρεθήκαμε ξανά να κυνηγάμε το σκορ. Στην ροή του αγώνα πιστεύω ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Οι παίκτες μόχθησαν πολύ για την νίκη που τόσο είχαμε ανάγκη και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

 Χρήστος Θεοχάρης (Υψηλάντης): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες φάσεις. Εμείς ήμασταν καλοί ειδικά στο β’ μέρος όπου καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Με βάση την απόδοσή μας θεωρώ ότι το σκορ μας αδικεί. Το θετικό για μας είναι ότι χρησιμοποιήσαμε και δυο νεαρά παιδιά. Θέλω να συγχαρώ τον βοηθό που πήρε τη φάση του πέναλτι πάνω του και έτσι δεν δόθηκε. Καλή συνέχεια στον κυπάρισσο».

Κώστας Λίβας (Κυπάρισσος): «Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά. Πετύχαμε γκολ και είχαμε τις ευκαιρίες για να «καθαρίσουμε» τον αγώνα ενώ δεν κινδυνεύσαμε και καθόλου από τον αντίπαλο. Στην επανάληψη δεν παρουσιάσαμε το ίδιο πρόσωπο με αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ από στημένη φάση. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι με βάση την αγωνιστική εικόνα των ομάδων το σκορ είναι δίκαιο».

Σπύρος Γκουλής (Ελλοπιακός): «Κάναμε την χειρότερη φετινή μας εμφάνιση και δεν δικαιούμασταν τίποτα παραπάνω. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να είμαστε πάντα καλοί. Είδαμε και τα όποια λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.Το ξεχνάμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»

Λευτέρης Αναστασίου (Κόκκινο): «Με τη νίκη αυτή αποδείξαμε ότι ή βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν μια απλή παρένθεση. Περάσαμε δυσάρεστη εβδομάδα αλλά δείξαμε χαρακτήρα και πολύ ποιότητα ως ομάδα δείχνοντας ότι είμαστε μια υπολογίσιμη δύναμη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι»

Comments are closed.