Πέμπτη, Μάιος 28

Βοιωτία: Υπάρχουν φαβορί αλλά… Το πρόγραμμα

0

Στην έδρα τους αγωνίζονται ο πρωτοπόρος Αμβρυσσέας και η δεύτερη Ένωση και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης αφήνοντας αμετάβλητη την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Ελλοπία, στον Ορχομενός και στον Υψηλάντη. Φαβορί φαίνεται ο Κεραυνός κόντρα στο Μαυρομμάτι

Κεραυνός – Μαυρομμάτι

Ο Κεραυνός θέλει να πετύχει την τρίτη κατά σειρά νίκη στην έδρα του διατηρώντας  το απόλυτο απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει πάρει ούτε βαθμό εκτός έδρας. Η ομάδα του Αγίου Θωμά θέλει να κερδίσει το χαμένο έδαφος αφού εκτός έδρας δεν τα έχει πάει καλά. Το Μαυρομμάτι θέλει να «σπάσει» την κατάρα των εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Φαβορί ο Κεραυνός

Ένωση – Παμβαγιακός

Έχει πάρει φόρα η Ένωση και δεν φαίνεται να την σταματά κανένας. Βρίσκεται σε ιδιαίτερη φόρμα απειλώντας τον πρωτοπόρο Αμβρυσσέα. Έξη βαθμοί στα δυο τελευταία παιχνίδια για την ομάδα των Βαγίων που πάει στα Άσπρα Σπίτια χωρίς άγχος για ότι βγει…

Εκτίμηση: Γκραν φαβορί η Ένωση

Αμβρυσσέας – Παναλίαρτος

Δεν θέλει να χάσει τα πρωτεία η ομάδα του Διστόμου θέλοντας να διατηρήσει και το σερί και το αήττητο. Ο Παναλίαρτος έχει ξεκαθαρίσει τους στόχους του κάνοντας μέχρι στιγμής μια μέτρια πορεία αν και στην αρχή αλλιώς φαινόταν.

Εκτίμηση: Φαβορί ο Αμβρυσσέας

Ορχομενός – Αρματηλάτης

Ο Ορχομενός έχει μόνο ένα βαθμό και ποντάρει πολλά σε αυτό το παιχνίδι. Αν κι εδώ δεν πάρει τίποτα τότε αντίο… Ο Αρματηλάτης προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση.

Εκτίμηση: Αγωνιστικά είναι παιχνίδι αμφίρροπο.

Υψηλάντης – Κυπάρισσος

Ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Ο Υψηλάντης με έξη βαθμούς στις δυο τελευταίες αγωνιστικές ανέβηκε και θέλει τη νίκη για να πιάσει τετράδα. Ο Κυπάρισσος πήρε εννιά βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια ενώ έχει πάρει και τον αέρα των εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Αμφίρροπο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες

Ελλοπιακός – Κόκκινο 

Ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής ο Ελλοπιακός και αήττητος στην έδρα του. Το Κόκκινο πάει στην Ελλοπία να αποδείξει ότι η πεντάρα στην Αντίκυρα ήταν μια κακή παρένθεση.

Εκτίμηση: Παιχνίδι χωρίς προγνωστικά

Θήβα – Δάφνη Ερυθρών  3-0 α.α.

Ρεπό: Λεοντάρι

Comments are closed.