Πέμπτη, Μάιος 28

Βοιωτία: Το τρίτο ημίχρονο

0

Είναι οι άνθρωποι που ζουν και αυτοί τη δική τους αγωνία. Έχουν λιγότερο μερίδιο στις επιτυχίες και περισσότερο στις αποτυχίες. Κάθονται πάντα σε μια «ηλεκτρική» καρέκλα. Το τρίτο ημίχρονο ανήκει στους πρωταγωνιστές των πάγκων.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές στα ΝΕΑ της Βοιωτίας…

Κώστας Λίβας (Κυπάρισσος): «Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολ παιχνίδι κι έγινε για μας δυσκολότερο όταν δεχθήκαμε το γκολ που μείναμε πίσω στο σκορ. Καταφέραμε όμως να ισορροπήσουμε τον αγώνα και να πετύχουμε την ισοφάριση πριν κλείσει το α’ ημίχρονο που γενικά ήταν μέτριο και ισορροπημένο. Στην επανάληψη με το γρήγορο γκολ που πετύχαμε αναγκάσαμε τον αντίπαλο να ανέβει ψηλά κι έτσι στην κόντρα ήμασταν πάρα πολύ καλοί  και καταφέραμε να πετύχουμε μια ευρεία νίκη. Θεωρώ ότι κάναμε ένα καταπληκτικό δεύτερο μέρος. Είχαμε συγκέντρωση δείχνοντας πάθος και αγωνιστικότητα. Και δείξαμε επιπλέον ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να προσγειωθούμε και να έχουμε τη διάρκεια που πρέπει. Συνεχίζουμε βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Λευτέρης Αναστασίου (Κόκκινο): «Ήταν ένα σοκ για μας η ολοκληρωτική κατάρρευση στο β’ μέρος. Εξήγηση για όλα υπάρχει. Αλλά αυτό που μας συνέβη δεν είναι από έναν μόνο λόγο αλλά από μια συνισταμένη πολλών παραγόντων. Αναλαμβάνω το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Θα δούμε τι έφταιξε και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ότι μπορούμε»

Κώστας Παπαστάμος (Αρματηλάτης): «Σήμερα πικράναμε τον κόσμο της ομάδας που μας στηρίζει συνεχώς και είναι αυτοί που βοηθούν για την ύπαρξη της. Την προηγούμενη αγωνιστική κάναμε ένα βήμα μπροστά και σήμερα δύο βήματα πίσω. Μας έλειψε η ηρεμία, κάνοντας τα εύκολα δύσκολα. Ιδιαίτερα στην αρχή ενός κρισιμότατου αγώνα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, μπήκαμε νωθροί κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε αυτό και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ σε ακόμη ένα ματς».

Κώστας Ζαγαρίτης (Λεοντάρι): «Έγινε ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Εμείς παρουσιαστήκαμε σοβαροί και πειθαρχημένοι ακολουθώντας σωστά το πλάνο μας και φθάσαμε σε μια δίκαιη νίκη. Κάναμε μια σοβαρή και αξιόλογη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη και την απόδοση. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε περισσότερο».

Χρήστος Νταλιάνης (Παναλίαρτος): «Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι. Δυστυχώς όμως έχουμε καταντήσει γραφικοί να λέμε συνέχεια ότι αν δεν μπορείς να πετύχεις γκολ δεν μπορείς και να κερδίσεις. Αυτό έγινε και σήμερα. Η ισοπαλία μας αφήνει κάποια πικρία γιατί χάσαμε πολλές και μοναδικές ευκαιρίες. Και σε κάποια στιγμή θα μπορούσαμε να το χάσουμε το παιχνίδι αφού δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει σε κάτι τέτοιο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να ευχηθώ στα επόμενα παιχνίδια να μετουσιώνουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Θήβας»

Δημήτρης Αντωνόπουλος (Θήβα): «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε λίγες φάσεις σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Σταθήκαμε πολύ καλά στη αμυντική μας λειτουργία και προσπαθήσαμε μέσα από 3-4 φάσεις στην κόντρα επίθεση να επιτύχουμε και κάποιο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Πήραμε έναν βαθμό σε μια δύσκολη έδρα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας» .

Βαγγέλης Λέντας (Παμβαγιακός): «Όλη την εβδομάδα έλεγα στους παίκτες μου ότι για εμάς τα δύσκολα παιχνίδια είναι αυτά που πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Ο Ορχομενός αμύνθηκε πάρα πολύ καλά μέχρι που κάναμε το 1-0. Μετά δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και για το δεύτερο γκολ και όταν το πετύχαμε φάνηκε να τελειώνουμε το παιχνίδι. Μία αδράνεια της άμυνας μας όμως, έβαλε τον Ορχομενό ξανά στο παιχνίδι και στο τέλος αγχωθήκαμε, αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ορχομενού».

Παναγιώτης Βρούλιας (Ορχομενός): «Ήταν ένας σκληρός αγώνας. Με την τακτική μας αγχώσαμε τον αντίπαλο αλλά δεν αντέξαμε. Έως το τέλος του ημιχρόνου κάναμε λάθος στην άμυνά μας και κέρδισε πέναλτι ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε και δεύτερο αμυντικό λάθος, δεύτερο πέναλτι και σαν να μην έφτανε αυτό είχαμε τον τραυματισμό του αμυντικού μας του Τοπάλη. Αναγκαστήκαμε να περάσουμε τον κεντρικό μέσο στην άμυνα και δείξαμε αδύναμοι στο κέντρο. Παρ όλα αυτά δείξαμε ψυχικά αποθέματα και σκοράραμε με παίκτη που ήρθε από τον πάγκο!!!  Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί έδειξαν ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης. Να ευχαριστήσω την ομάδα του Παμβαγιακού για την φιλοξενία και στον κύριο Λέντα να πετύχει τον στόχο του!!!  Και περαστικά στον Τοπάλη κι εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό!!»

Νίκος Καραγιαννίδης (Ένωση): «Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καταφέραμε να περάσουμε αλώβητοι κερδίζοντας έναν αντίπαλο που δεν είχε χάσει βαθμό στην έδρα του. Το Μαυρομμάτι έδειξε ότι δίκαια είναι μια πολύ καλή ομάδα αφού μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Εμείς παρασυρθήκαμε στο δυνατό παιχνίδι και δεν παίχθηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο όπως ξέρουμε. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν είχαμε κάποια πίεση από τον αντίπαλο αλλά ούτε κι εμείς δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Κρατάμε το αποτέλεσμα αλλά θα πρέπει στο επόμενο παιχνίδι να μην παρασυρθούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Καλή συνέχεια στο Μαυρομμάτι»

Comments are closed.