Πέμπτη, Ιούλιος 9

Βοιωτία: Θα του βάλει «φρένο»; Θα «σπάσουν» οι πιο δύσκολες έδρες;

0

Ένα ερωτηματικό στην 9η αγωνιστική. Θα μπορέσει ο Κεραυνός να «φρενάρει» τον πρωτοπόρο και αήττητο Αμβρυσσέα στον Άγιο Θωμά; Κόκκινο και Ένωση «καραδοκούν» αλλά πρώτα θα πρέπει να περάσουν από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος που θα πρέπει να τις… «σπάσουν». Ενδιαφέρουσα λοιπόν γι’ αυτό το λόγο η 9η αγωνιστική.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

9η αγωνιστική

Μαυρομμάτι – Ένωση

Οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο στην έδρα και πάνε να το διατηρήσουν αλλά δίνουν το πιο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι. Η Ένωση έχει πάρει μπροστά και έφθασε στα ψηλά βαθμολογικά σκαλοπάτια και φυσικά θέλει και παραπάνω.

Εκτίμηση: Δύσκολη η έδρα αλλά φαβορί αυτή τη φορά η Ένωση

Κεραυνός – Αμβρυσσέας

Ντέρμπι μόνο γιατί ο Αμβρυσσέας είναι πρωτοπόρος και θέλει φυσικά να διατηρήσει το αήττητο και να συνεχίσει το σερί των νικών. Ο Κεραυνός για άλλα ξεκίνησε αλλά μέχρι τώρα δεν έχει πείσει χάνοντας εύκολους βαθμούς εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Οι πρωτοπόροι έχουν το προβάδισμα και είναι και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση εκτός κι αν οι γηπεδούχοι αντιδράσουν διαφορετικά.

Παμβαγιακός – Ορχομενός

Ο Παμβαγιακός δεν θέλει να «πετάξει» στα… σκουπίδια την σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Λεοντάρι και θέλει τους τρεις βαθμούς για καλύτερη βαθμολογική ανάσα. Ο Ορχομενός δείχνει βελτίωση αλλά ακόμα είναι «καθηλωμένος» στον έναν βαθμό.

Εκτίμηση: Φαβορί ο Παμβαγιακός

Παναλίαρτος – Θήβα

Η ήττα στο τοπικό ντέρμπι έφερε για λίγο πίσω τον Παναλίαρτο που θέλει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά έχοντας ως στόχο την σταθεροποίηση στην πρώτη τετράδα. Η Θήβα δείχνει ανεβασμένη και αγωνιστικά και βαθμολογικά.

Εκτίμηση: Φαβορί οι γηπεδούχοι

Αρματηλάτης – Λεοντάρι 

Ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Αρματηλάτης πάει για τη νίκη για να πάρει ανάσες ειδάλλως θα την έχει άσχημα. Το Λεοντάρι τις τελευταίες αγωνιστικές δέχεται εύκολα το γκολ και αυτό προβληματίζει.

Εκτίμηση: Μικρό προβάδισμα στην έδρα

Κυπάρισσος – Κόκκινο 

Ο δεύτερος στην βαθμολογία Π.Α.Ο.Κ. εδώ πρέπει να αποδείξει αν μπορέσει να «κυνηγήσει» με αξιώσεις τον Αμβρυσσέα. Οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι και πάνε για τη νίκη με στόχο την πρώτη τριάδα.

Εκτίμηση: Αμφίρροπο παιχνίδι. Όλα παίζουν…

Δάφνη Ερυθρών – Υψηλάντης   0-3 α.α

Ρεπό: Ελλοπιακός

Comments are closed.