Πέμπτη, Ιούλιος 9

Βοιωτία: Τοπικό ντέρμπι στον Υψηλάντη, γειτονικό στο Λεοντάρι

0

Στον Υψηλάντη έχουμε το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής όπου έχουμε το μεγάλο τοπικό ντέρμπι εκεί όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση και οι φιλοξενούμενοι να πάνε ψηλότερα. Στο Δίστομο ο Αμβρυσσέας υποδέχεται το Μαυρομμάτι και μάλλον θα διατηρηθεί στην κορυφή. Ξεχωρίζουμε και το γειτονικό  ντέρμπι νεοφώτιστων Λεονταρίου – Παμβαγιακού. Στον Ορχομενό και τη Θήβα θα παρακολουθήσουμε την αντίδραση των γηπεδούχων απέναντι στα φαβορί Ένωση και Κεραυνό. Τέλος πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και στην Ελλοπία για να δούμε αν έχει συνέχεια η πορεία του Ελλοπιακού απέναντι στον αινιγματικό αλλά και επικίνδυνο Αρματηλάτη.

Αμβρυσσέας – Μαυρομμάτι

Την έκτη συνεχόμενη νίκη θέλει να πετύχει ο Αμβρυσσέας και να διατηρήσει την διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι πρωτοπόροι θέλουν με τον καιρό να αυξάνουν τη διαφορά και να διατηρήσουν και το αήττητο. Χωρίς βαθμό το Μαυρομμάτι εκτός έδρας που έχει εκμεταλλευτεί στο απόλυτο την έδρα του και πάει στο Δίστομο για την… έκπληξη.

Εκτίμηση: Γκραν φαβορί ο Αμβρυσσέας…

Ορχομενός – Ένωση

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα «ψάχνει» η Α.Ε.Ο. Η ομάδα του Ορχομενού με ένα βαθμό βρίσκεται ουραγός και θέλει να «ξεκολλήσει». Η Ένωση έχει πλέον ανεβάσει στροφές και στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές είναι αήττητη έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς και θέλει να συνεχίσει το σερί για να πάει πολύ ψηλότερα.

Εκτίμηση: Αγωνιστικά και μόνο η Ένωση είναι το φαβορί

Θήβα – Κεραυνός

Η Θήβα έχει δείξει καλά στοιχεία παρά την βαθμολογική της θέση. Δείχνει όμως και μια αστάθεια τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και παρουσιάζει διαφορετικά πρόσωπα. Θέλει όμως να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Ο Κεραυνός δεν έχει πείσει ακόμα τελευταία εκτός έδρας (ισοπαλίες στα Βάγια και στο Άρμα).

Εκτίμηση: Αμφίρροπη συνάντηση αλλά ο Κεραυνός έχει ποιοτικότερο ρόστερ

Λεοντάρι – Παμβαγιακός

Το Λεοντάρι δεν έχει χάσει στα ντέρμπι νεοφώτιστων (1-0 τη Δάφνη, 2-2 με Ελλοπιακό) και εκτός έδρας μάλιστα και θέλει να το συνεχίσει και στην έδρα του στο γειτονικό ντέρμπι. Η ομάδα του Κώστα Ζαγαρίτη είναι και αήττητη εντός με 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Ο Παμβαγιακός προέρχεται από εντός έδρας ήττα και άσχημη εμφάνιση και θα θελήσει να «διασκεδάσει» κάπως. Πάντως η ομάδα των Βαγίων στις δυο τελευταίες της εξόδους «έφυγε» με τριάρες και προβλημάτισε.

Εκτίμηση: Προβάδισμα στην έδρα αλλά είναι γειτονικό ντέρμπι

Υψηλάντης – Παναλίαρτος 

Εδώ είμαστε… Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Τοπικό ντέρμπι με τα όλα του. Με δυο πολύ ποιοτικές ομάδες και με πρωταγωνιστικούς στόχους. Πάντως ο γηπεδούχος Υψηλάντης αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο φιλοξενούμενος Παναλίαρτος στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ήταν πρώτος. Μια ήττα στο Άρμα και η ισοπαλία με Κόκκινο σε συνδυασμό με το ρεπό τον έφεραν πίσω και θέλει να αναπληρώσει κι αυτός το χαμένο έδαφος.

Εκτίμηση: Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής. Κάθε προγνωστικό είναι παρακινδυνευμένο.

Ελλοπιακός – Αρματηλάτης

Από μεγάλη νίκη προέρχεται ο νεοφώτιστος Ελλοπιακός που είναι και για τέταρτη αγωνιστική αήττητος έχοντας αρχίσει μια πάρα πολύ καλή πορεία και βρίσκεται ψηλά βαθμολογικά. Ο Αρματηλάτης έδειχνε ανεβασμένος μέχρι που ήρθε η τριάρα εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική.

Εκτίμηση: Ο Ελλοπιακός είναι αγωνιστικά ανεβασμένος κι είναι το φαβορί…

Κόκκινο – Δάφνη Ερυθρών  3-0 α.α.

Ρεπό: Κυπάρισσος

Comments are closed.