Τετάρτη, Ιούνιος 3

Ερμής Σχηματαρίου: Η νίκη μετράει…

0

Ο Ερμής Σχηματαρίου πήρε τη νίκη και αυτό είναι που μετράει, ιδίως σε αγώνες που η απόδοση δεν είναι η αναμενόμενη, με το αγχωτικό 52-46 απέναντι στον Βούρειο Χίου να είναι το τελικό αποτέλεσμα της μεσημεριανής συνάντησης που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Οικονόμου έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο απ’ αυτό που είχαν παρουσιάσει μέχρι τώρα, με σαφώς μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα αλλά με προβλήματα στον επιθετικό τομέα.

Στο ημίχρονο οι μαχητές Χιώτες προηγήθηκαν με 22-24, ο Ερμής στη συνέχεια πήρε ένα οριακό προβάδισμα που το διατήρησε μέχρι τέλους για να φτάσει στη νίκη με +6 πόντους διαφορά.

O Ερμής έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Γεωργίου-Γιανναλέτσο, ενώ ο Μιχαήλ που ήταν καλός φορτώθηκε γρήγορα με 3 φάουλ. Καλύτερος των νικητών ο Σακελλαράκης.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ορφανός Εμ.-Βελέντζας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-10, 22-24, 39-34, 52-46.

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Οικονόμου-Σίσκος): Καρακωνσταντάκης 8 (1), Γκοντόπουλος, Σακελλαράκης 6, Δέδες 9 (1), Μιχαήλ 10 (2), Γεωργίου, Κοπακάκης 4, Χάλιος 2, Κουλούρης 6 (1), Σίδερης 2, Δημητριάδης 5.

ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ (Βούλικας – Συμιακάκης) Τσιριγώτης, Σιμιτσάκης, Ανδρουλάκης 7 (1), Σουλίκας 7 (1), Φουντουλάκος, Παπαδόπουλος 5, Κουτσαντωνάκης, Τσουρής 10, Μαρούλης 6, Τροβάς 11 (3), Κουϊμτζής, Κωνσταντινάκος .

Πηγή: stereabasket

Comments are closed.