Παρασκευή, Νοέμβριος 22

Βοιωτία: Ντέρμπι σε Αλιάρτο και Άγιο Θωμά

0

Αρκετά ενδιαφέροντα και αμφίρροπα παιχνίδια περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική στη Βοιωτία. Κατ’ αρχάς ο πρωτοπόρος Αμβρυσσέας υποδέχεται τη Θήβα και μάλλον παραμένει στην κορυφή. Από κει και πέρα έχουμε το ντέρμπι στην Αλίαρτο ανάμεσα στον Παναλίαρτο και το Κόκκινο ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στον Άγιο Θωμά ανάμεσα σε Κεραυνό και Υψηλάντη. Τα βλέμματα και στο Άρμα εκεί όπου ο ανεβασμένος Αρματηλάτης υποδέχεται τον Κυπάρισσο. Μαυρομμάτι, Ένωση και Παμβαγιακός λογίζονται ως θεωρητικά φαβορί απέναντι σε Ορχομενό, Λεοντάρι και Ελλοπιακό αντίστοιχα.

Μαυρομμάτι – Ορχομενός

Το απόλυτο έχει το Μαυρομμάτι στην έδρα του και θέλει να το συνεχίσει. Παράλληλα θα θελήσει να «διασκεδάσει» και την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στη Θήβα. Με νέο προπονητή η Α.Ε.Ο. αναζητά διακαώς μια νίκη που θα την βγάλει από το… «τέλμα».

Εκτίμηση: Φαβορί το Μαυρομμάτι

Αμβρυσσέας – Θήβα

Ο πρωτοπόρος Αμβρυσσέας δεν σκέφτεται τίποτε άλλο εκτός από τους τρεις βαθμούς που θα τον σταθεροποιήσουν πάντα μόνο στην κορυφή. Με άλλον αέρα η Θήβα μετά την πεντάρα θα πάει στο Δίστομο σε ένα παιχνίδι εκτός προγράμματος για ότι βγει…

Εκτίμηση: Γκραν φαβορί ο Αμβρυσσέας

Ένωση – Λεοντάρι 

Επτά βαθμούς στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έχει μαζέψει η Ένωση που δείχνει ανεβασμένη αφού είχε έναν βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Θέλει τη νίκη για να ανέβει ψηλότερα. Το Λεοντάρι είναι η ευχάριστη μέχρι στιγμής έκπληξη με 11 βαθμούς φιγουράρει ψηλά. Σε τέτοια παιχνίδια όμως θα δείξει αν έχει τη μεγάλη σταθερότητα.

Εκτίμηση: Φαβορί οι γηπεδούχοι…

Κεραυνός – Υψηλάντης 

Παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δυο ομάδες που ξεκίνησαν με πρωταγωνιστικούς στόχους αλλά και οι δυο βρίσκονται κάπου στο μέσον… Έχουν ένα κοινό σημείο. Ο Κεραυνός έχει παίξει μόνο έναν αγώνα εντός έδρας και ο Υψηλάντης μόνο ένα παιχνίδι εκτός έδρας και δεν έχουν χάσει.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι. Δύσκολη και η εκτίμηση…

Παμβαγιακός – Ελλοπιακός

Στα ίδια περίπου επίπεδα και οι δυο νεοφώτιστοι και πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον αυτή η αναμέτρηση. Ο Παμβαγιακός θέλει να πετύχει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη αλλά και ο Ελλοπιακός να μην χάσει τουλάχιστον.

Εκτίμηση: Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα

Παναλίαρτος – Κόκκινο

Το σερί του Παναλίαρτου «σταμάτησε» στο Άρμα ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό. Ξεκινά με νέο προπονητή σε αγώνα ντέρμπι και περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να μας δείξει. Το Κόκκινο στη δεύτερη θέση δείχνει φέτος ομαδάρα με τα… όλα της. Θέλει να συνεχίσει αυτό που έχει ξεκινήσει.  Το παιχνίδι είναι πραγματικό ντέρμπι.

Εκτίμηση: Δεν χωράνε εδώ προγνωστικά…

Αρματηλάτης – Κυπάρισσος

Μετά τις πρώτες τρεις απανωτές ήττες ο Αρματηλάτης έδειξε ότι συνέρχεται αφού του έχουν βγει και κάποιοι παίκτες της τελευταίας στιγμής. Η ισοπαλία με κεραυνό και η νίκη επί του Παναλιάρτου έδειξαν ότι θα πολεμήσει σκληρά για την παραμονή. Ο Κυπάρισσος δείχνει αδυναμίες εκτός έδρας αλλά ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει το… σκηνικό.

Εκτίμηση: Αμφίρροπο παιχνίδι. Όλα τα αποτελέσματα παίζουν

Comments are closed.