Παρασκευή, Νοέμβριος 22

Βοιωτία: Το τρίτο ημίχρονο

0

Είναι οι άνθρωποι που ζουν και αυτοί τη δική τους αγωνία. Έχουν λιγότερο μερίδιο στις επιτυχίες και περισσότερο στις αποτυχίες. Κάθονται πάντα σε μια «ηλεκτρική» καρέκλα. Το τρίτο ημίχρονο ανήκει στους πρωταγωνιστές των πάγκων.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές στα ΝΕΑ της Βοιωτίας…

Θεοχάρης Χρήστος (Υψηλάντης): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παρουσιάστηκαν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Παρ’ όλο που αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε με παίκτη λιγότερο από νωρίς εν τούτοις κατορθώσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να ισοφαρίσουμε. Δυστυχώς όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που σε φρενάρουν όπως έγινε και σε αυτό το παιχνίδι όπως έγινε και στο παιχνίδι κυπέλλου. Δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία αλλά δεν θα πρέπει να θεωρούμαστε και χαζοί. Δεν ξέρω τι θα πράξει η διοίκηση μετά απ’ όλα αυτά. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου και καλή συνέχεια στον Αμβρυσσέα»

Γιάννης Λύτρας (Αμβρυσσέας): «Ήταν μια κομβική νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ανεβήκαμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ο δεύτερος είναι ότι διαχειριστήκαμε με επιτυχία τις πολλές και σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα μας. Τέλος να ευχαριστήσω την ομάδα του Υψηλάντη για τη φιλοξενία»

Δημήτρης Αντωνόπουλος (Θήβα): «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε την νίκη. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι, αν και ο αντίπαλος έχασε και πέναλτι και είχε δυο ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ αλλά μετά πιστεύω ότι με πολύ καλό επιθετικό ποδόσφαιρο καταφέραμε να βάλουμε 4 γκολ και να κερδίσουμε μια παρά πολύ καλή ομάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο !!!»

Γιάννης Ρόκας (Μαυρομμάτι): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Θήβας για την μεγάλη της νίκη. Θεωρώ ότι κάναμε ένα παιχνίδι απογοήτευσης παρά προσπάθειας για να κερδίσουμε»

Κώστας Λίβας (Κυπάρισσος): «Ίσως κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι. Βγάλαμε στοιχεία στον αγώνα που δεν είχαμε μέχρι στιγμής παρουσιάσει. Είχαμε δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα απένατι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Αν ήμασταν και πιο προσεχτικοί το σκορ θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις. Δεν εφησυχάζουμε όμως. Θα πρέπει να έχουμε και διάρκεια. Πάντως αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει αρκετά για τη δύσκολη συνέχεια»

Βαγγέλης Λέντας (Παμβαγιακός): «Σήμερα κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση. Δεν λειτούργησε τίποτα σωστά και δίκαια ο Κυπάρισσος έφτασε στην νίκη. Δεν έχουμε χρόνο για απογοήτευση. Είμαστε ηλικιακά μία ομάδα που αποτελείται από πολλούς παίκτες κάτω των 18, η οποία πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται την εξέλιξη ενός παιχνιδιού είτε είναι καλή είτε είναι κακή για εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για μένα. Πρέπει άμεσα να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και αυτό θα έρθει μόνο μέσα από τις προπονήσεις. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κυπάρισσου και τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία».

Κώστας Ζαγαρίτης (Λεοντάρι): «Η ομάδα μου είχε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε καλά, ανοίξαμε νωρίς το σκορ και πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο μέρος τελειώνοντας έτσι τον αγώνα. Στη συνέχεια δεν χαλαρώσαμε, συνεχίσαμε την προσπάθεια για να πάιξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να το απολαύσουμε. Βρήκαμε απέναντι μια νεανική ομάδα που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και την ταυτότητά της. Το μόνο ατυχές ήταν ο τραυματισμός του Χιλά που ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ενισχύοντας και εμπλουτίζοντας το ρόστερ της ομάδας. Συγχαρητήρια σε όλους»

Νίκος Γεωργακόπουλος (Ορχομενός): «Χάσαμε δίκαια και αυτή τη φορά και πολύ εύκολα χωρίς να απειλήσουμε τον αντίπαλο κάνοντας το χειρότερο μας παιχνίδι φέτος. Ευτυχώς βρέθηκε σε καλή μέρα ο τερματοφύλακάς μας και γλυτώσαμε ένα πολύ μεγάλο σκορ μιας και ο αντίπαλος μας πίεζε μέχρι το 90*. Η μηδενική συγκομιδή βαθμών σε συνδυασμό με τα μεγάλα σκορ αδικεί τους παίκτες μας  με βάση τις δυνατότητές τους και έχει επηρεαστεί πολύ η ψυχολογία της ομάδας»

 Σπύρος Γκουλής (Ελλοπιακός): «Σήμερα τα παιδιά πραγματικά κατέθεσαν και την ψυχή τους και πήραμε έναν σημαντικό πόντο. Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Η Ένωση είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μια κλάση ανώτερη που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Στο ποδόσφαιρο όμως έτσι γίνεται καμιά φορά και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε»

Νίκος Καραγιαννίδης (Ένωση): «Στο παιχνίδι παρουσιαστήκαμε δυνατοί και ισχυροί. Προηγηθήκαμε νωρίς, είχαμε πάνω από 15 ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ έχοντας την καθολική υπεροχή σε όλο τον αγώνα. Είχαμε και το αριθμητικό πλεονέκτημα για πολύ μεγάλο διάστημα. Κι όμως παρ’ όλα αυτά «πετάξαμε» βαθμούς σε ένα παιχνίδι που πραγματικά δεν χρήζει κριτικής. Το γκολ που δεχθήκαμε προήλθε από καθαρό ατομικό λάθος που εγώ το διδάσκω στα παιδικά… Θα ήθελα δε να επισημάνω στους παίκτες πως στο ποδόσφαιρο δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά. Εμείς έχουμε κάποια κενά συγκέντρωσης στο παιχνίδι και αυτό το πληρώνουμε όπως έγινε και σήμερα. Συγχαρητήρια στον Ελλοπιακό που είχε πολλά τρεξίματα κι έδειξε μαχητικότητα και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ»

Λευτέρης Αναστασίου (Κόκκινο): « Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με προσωπικές μονομαχίες. Εμείς παρά τις απουσίες είχαμε περισσότερο ψυχή. Διαχειριστήκαμε και σωστά το παιχνίδι, κερδίσαμε δίκαια παίρνοντας μια σημαντική και σπουδαία νίκη επί ένός πολύ καλού αντιπάλου»

Τάκης Πλατής (Κεραυνός): Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις…

Comments are closed.