Πέμπτη, Ιούλιος 9

Βοιωτία: Τα… «φώτα» σε Κόκκινο και Υψηλάντη

0

Δυο δυνατά ντέρμπι την 6η αγωνιστική. Στον Υψηλάντη η τοπική ομάδα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Αμβρυσσέα ενώ στο Κόκκινο ο Π.Α.Ο.Κ. φιλοξενεί τον Κεραυνό. Και τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι άκρως ενδιαφέροντα αφού θα κρίνουν αρκετά για την «συλλογή» βαθμών…

Αναλυτικά οι αγώνες (Σάββατο 2/11/2019 ώρα 15.00) , οι διαιτητές και οι εκτιμήσεις μας χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι…

Θήβα – Μαυρομμάτι

Μια νίκη ανάσα αναζητεί η Θήβα για να «ξεκολλήσει». Με τέσσερις βαθμούς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές δεν είναι ότι το καλύτερο για τους «βυσσινί» που δεν έχουν και νίκη στην έδρα τους. Το Μαυρομμάτι θέλει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη που αν την πετύχει υπό προϋποθέσεις» (απώλειες βαθμών από Κόκκινο & Αμβρυσσέα) μπορεί να βρεθεί και μόνο του στην κορυφή. Το φαντάζεστε;

Διαιτητής: Αλαφογιάννης Λουκάς, Βοηθοί: Παγούρας – Καμαριώτης

Εκτίμηση: Είναι λίγο μπερδεμένο το παιχνίδι. Όλα τα αποτελέσματα παίζουν…

Λεοντάρι – Ορχομενός

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα θέλει το Λεοντάρι για να παραμείνει ψηλά. Η νεοφώτιστη ομάδα δείχνει πολύ καλά στοιχεία και έχει εκπλήξει με την αγωνιστική του παρουσία. Η Α.Ε.Ο. «ψάχνει» διακαώς την πρώτη της νίκη σε οποιοδήποτε γήπεδο για να ανασάνει βαθμολογικά.

Διαιτητής: Καρβούνης Λουκάς, Βοηθοί: Λέτσας – Δερματίδου

Εκτίμηση: Φαβορί το Λεοντάρι

Υψηλάντης – Αμβρυσσέας

Repetition του κυπέλλου την προηγούμενη εβδομάδα όπου ο Αμβρυσσέας πήρε την πρόκριση στην παράταση. Βέβαια το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Ο Υψηλάντης δείχνει να θέλει να πρωταγωνιστήσει σοβαρά και θέλει να πετύχει την τρίτη του εντός έδρας νίκη. Η ομάδα του Διστόμου ξέρει ότι αν περάσει από τέτοια έδρα γίνεται το απόλυτο φαβορί ενώ με νίκη μένει μόνος του στην κορυφή. Πολύ δύσκολο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Διαιτητής: Ξηρογιάννης Στ., Βοηθοί: Δελής Λ. – Σοφός Ν.

Εκτίμηση: Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Κάθε αποτέλεσμα είναι μέσα…

Ελλοπιακός – Ένωση

Για νεοφώτιστη ομάδα δεν τα πάει άσχημα ο Ελλοπιακός. Με επτά βαθμούς έχει κάνει καλή πορεία μέχρι στιγμής. Στην έδρα του δεν έχει χάσει. Η Ένωση αρχίζει να ανεβαίνει τελευταία μετά το άσχημο ξεκίνημα και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει το σερί.

Διαιτητής: Θεοχάρης Δημ., Βοηθοί: Βασιλήας – Καρρής

Εκτίμηση: Αμφίρροπο παιχνίδι χωρίς προγνωστικά

Κόκκινο – Κεραυνός

Το τρία στα τρία στην έδρα του θέλει να κάνει ο Π.Α.Ο.Κ. Η ομάδα του Κοκκίνου θέλει τη νίκη που μπορεί να την φέρει και στην κορυφή σε περίπτωση απωλειών του Αμβρυσσέα. Ο Κεραυνός εκτός έδρας δεν αντιδρά όπως θα περίμεναν. Έρχεται από δυο συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες με ομάδες που στοχεύουν την παραμονή. Τώρα σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι θα φανεί τι μπορεί να καταφέρει φέτος απέναντι στην ομάδα του Κοκκίνου που φέτος «σπάει «κόκκαλα».

Διαιτητής: Τονίδης Δ., Βοηθοί: Φίλος – Τσώνης

Εκτίμηση: Θα δώσουμε λόγω έδρας φαβορί τον Π.Α.Ο.Κ.

Κυπάρισσος – Παμβαγιακός

Μέσα τα πάει καλά ο Κυπάρισσος και αυτό θέλει να συνεχίσει κάνοντας το τρία στα τρία στην έδρα του. Η ομάδα της Αντίκυρας ξέρει πως πρώτιστα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την έδρα σου. Ο Παμβαγιακός δείχνει ότι τα παλεύει όλα τα παιχνίδια και είναι επικίνδυνος αντίπαλος.

Διαιτητής: Ψυχούλας Δ., Βοηθοί: Χατζής – Πούλος

Εκτίμηση: Λόγω έδρας φαβορί ο Κυπάρισσος αλλά…

Δάφνη Ερυθρών – Αρματηλάτης  0-3 α.α.

Ρεπό: Παναλίαρτος

Comments are closed.