Πέμπτη, Ιούλιος 9

Παναλίαρτος: Χρήστος Νταλιάνης ο… εκλεκτός

0

Ένα δικό τους παιδί εμπιστεύτηκε η διοίκηση του Παναλιάρτου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την παραίτηση του Γιάννη Γερούλια.

Ο Χρήστος Νταλιάνης είναι και με τη… «βούλα» ο νέος προπονητής του Παναλιάρτου. Ο 51χρονος τεχνικός βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στην «οικογένεια» της ομάδας της Αλιάρτου ως υπεύθυνος των ακαδημιών αλλά και προπονητής τερματοφυλάκων.

Τα έργα και οι ημέρες του δικαιώθηκαν από το Δ.Σ. του συλλόγου που του ανέθεσε την τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Χρήστο Νταλιάνη να κάνει το ντεμπούτο του τ Σάββατο στον αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση Σχηματαρίου στο γήπεδο της Άσκρης.

Το who is who

Ο Χρήστος Νταλιάνης, πυροσβέστης στο επάγγελμα και διπλωματούχος προπονητής, γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1968. Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στη θέση του τερματοφύλακα για πολλά χρόνια περνώντας από τα τότε δύσκολα πρωταθλήματα της Δ’ Εθνικής με Αστέρα Ιτέας και Φωκικό. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Πανγεωργικό, Κηφισσό Κ. Τιθορέας, Ελατειακό, Δάφνη Λιβανατών.

Ως προπονητής ασχολείται την τελευταία περίπου 15ετία ενώ ξεκίνησε την πρώτη πενταετία κοουτσάροντας τον Κραταιό Ατρόμητο. Έχει περάσει από τους πάγκους του Κηφισσού, Ένωσης, Πηγάσου, Πανγεωργικού, Ελατειακού. Την τελευταία τριετία είχε αναλάβει ως υπεύθυνος των ακαδημιών του Παναλιάρτου και προπονητής τερματοφυλάκων.

 

Comments are closed.