Τρίτη, Μάρτιος 31

Π.Α.Ο.Κοκκίνου: «Ουδεμία σχέση…»

0

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Π.Α.Ο.Κοκκίνου διευκρινίζοντας με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα αναγράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κάποιους που χρησιμοποιούν το όνομα και το σήμα της ομάδας ενώ παράλληλα ενημερώνει ότι αν συνεχιστεί κάτι τέτοιο θα κινηθεί και νομικά.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Ο. Κοκκίνου ενημερώνει, ότι τα όσα έχουν αναγραφεί ή αναγράφονται τον τελευταίο καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook κ.α) χρησιμοποιώντας το όνομα και το σήμα της ομάδας μας, σε καμία περίπτωση και κατηγορηματικά δεν εκφράζουν τις θέσεις και τις απόψεις τόσο του Δ.Σ. όσο της τεχνικής ηγεσίας, των ποδοσφαιριστών και των υγιών φιλάθλων του συλλόγου.

Οι θέσεις, οι απόψεις και οτιδήποτε άλλο προκύπτει θα εκφράζονται πάντα μέσα από επίσημα δελτία Τύπου που θα αποστέλλονται σε όλον τον τοπικό Τύπο καθώς επίσης και στη διοργανώτρια αρχή (Ε.Π.Σ.Βοιωτίας).

Οι προσωπικές απόψεις και οι θέσεις που θέλει να εκφράζει ο καθένας για την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. ας την εκφράζει προσωπικά και με ονοματεπώνυμο ειδάλλως προειδοποιούμε ότι για να προασπίσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου θα κινηθούμε νομικά εναντίον εκείνων που θα θελήσουν από δω και πέρα να χρησιμοποιήσουν το όνομα και το σήμα της ομάδας μας με οποιαδήποτε μορφή (ξένα, ελληνικά κ.λ.π.)

Τέλος για του λόγου το αληθές θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο Π.Α.Ο.Κοκκίνου μέχρι στιγμής δεν διαθέτει ούτε site, ούτε σελίδα στο facebook».

Για τον Π.Α.Ο. Κοκκίνου

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γεωργίου Ιωάννης                          Τσοπάνης Νικόλαος

Comments are closed.