Πέμπτη, Ιανουάριος 23

Ο Διστομίτης «θείος Λουκάς» της Α.Ε.Κ.

0

Στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα σήμερα το ΔΙΣΤΟΜΟ που φιλοξένησε την εκδήλωση Μνήμης & Τιμής του τέκνου του ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟΥ είκοσι χρόνια,από τον θάνατο του ιστορικού Προέδρου της, ΑΕΚ παρουσία ονομάτων-θρυλων της Ομάδας και της Εθνικής, όπως ο Μιμης Παπαϊωάννου, ο Θωμάς Μαυρος και ο Λάκης Νικολάου!

Το σύνθημα «ΑΕΚ- ΜΠΑΡΛΟΣ/ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!» που με ένα σφύριγμα του παλαίμαχου φιλάθλου της ΑΕΚ , δονήθηκε η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Διστόμου, ήταν τόσο όσο χρειαζόταν για να φανεί η διαχρονική δύναμη του Μπάρλου στην εξεδρα, αλλά και να υπογραμμιστεί ο σεβασμός στο πρόσωπο του <<θείου Λουκά>>, από ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους – ακόμα και αντιπάλων.

Είμαι βέβαιος ότι τα μέλη της οικογένειας Μπάρλου- η σύζυγος Νόνη, ο γιος Θανάσης, η κόρη Λούση, η α’ εξαδέλφη Πηνελοπη και τα εγγόνια του – που βρέθηκαν στο τόπο τους, το Διστομο, θα άκουσαν με ευχαρίστηση τα όσα,ουσιαστικά, ανήγγειλε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς για να αναδειχθεί η προσφορά της οικογένειας Μπάρλου στο Δίστομο και σ’ όλη την περιοχή, αλλά και τους ύμνους που αποτελούσαν τόσο το μήνυμα του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Μελισανίδη όσο και οι ομιλίες,του Μαύρου, του Νικολάου, του Σεραφείδη, του Πανταζή, του Προέδρου της Λέσχης Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ  Στ. Παπασταμάτη κ.α., καθώς και το υπέροχο βίντεο που προβλήθηκε.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημάτος συντόνισε άψογα την όμορφη εκδήλωση, της οποίας προηγήθηκε τρισάγιο στον τάφο του Λουκά Μπάρλου, στο κοιμητήριο Διστόμου.

==> Να εκμυστηρευτώ κάτι: Αν και Παναθηναϊκός επιβεβαίωσα – για μια,ακόμα φορά – ότι η ΑΕΚ είναι μια εντελώς ξεχωριστή ομάδα. Βρηκε τον τρόπο να,το πει ο τ. υπουργός και βουλευτής Δ. Στρατούλης – και όχι μόνο αυτός… Πολλοί, νομίζω, είπαμε σήμερα, ειμαι και λίγο ΑΕΚ….

Από την ανάρτηση του Λουκά Δημάκα στο facebook

Comments are closed.