Πέμπτη, Νοέμβριος 21

Βοιωτία: Το τρίτο ημίχρονο

0

Είναι οι άνθρωποι που ζουν και αυτοί τη δική τους αγωνία. Έχουν λιγότερο μερίδιο στις επιτυχίες και περισσότερο στις αποτυχίες. Κάθονται πάντα σε μια «ηλεκτρική» καρέκλα. Το τρίτο ημίχρονο ανήκει στους πρωταγωνιστές των πάγκων.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές στα ΝΕΑ της Βοιωτίας…

Γιάννης Ρόκας (Μαυρομμάτι): «Ήταν ένα αρκετά περίεργο παιχνίδι. Αρχικά μας αιφνιδίασε η πολύ καλή απόδοση του αντιπάλου και το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε μας δημιούργησε εκνευρισμό. Η αρχική άσχημη εικόνα που είχαμε σιγά σιγά λόγω εμπειρίας και ποιότητας καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να πάρουμε μια σημαντική και πολύτιμη νίκη»

Κώστας Ζαγαρίτης (Λεοντάρι): «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έως σκληρό θα έλεγα. Μπήκαμε καλά και όπως  είχαμε προετοιμαστεί και προηγηθήκαμε νωρίς. Ο γρήγορος όμως τραυματισμός μας αποσυντόνισε. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και σε δυο καίριες στιγμές δεχθήκαμε δυο γκολ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε όμως δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Δεν βγάλαμε πάθος και πίστη όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Προς το τέλος άλλοι δυο τραυματισμοί μας έβγαλαν εκτός παιχνιδιού και μοιραία χάσαμε. Θέλουμε αρκετή δουλειά και προσπάθεια για να ανταπεξέλθουμε και να παραμείνουμε στην κατηγορία»

Δημήτρης Αντωνόπουλος (Θήβα): «Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες χωρίς σκοπιμότητες. Σε γενικές γραμμές είχαμε την κυριαρχία στο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κι’ είχαμε κάποιες φάσεις να προηγηθούμε πιο νωρίς αλλά και να διπλασιάσουμε τα γκολ μας. Απλά δεν σταθήκαμε τυχεροί. Η αντίπαλη ομάδα ήταν μια ποιοτική ομάδα που ήταν αρκετά επικίνδυνη τις επιθέσεις της και δυστυχώς για εμάς αξιοποίησαν στο 93* την φάση που μας ισοφάρισαν. Από την ομάδα μου είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της. Σίγουρα χρειάζεται μια νίκη για να αλλάξει και η ψυχολογία μας» .

Χρήστος Θεοχάρης (Υψηλάντης): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που το πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θεωρώ άδικο το να χάναμε το παιχνίδι αφού είχαμε και καλύτερη παρουσία σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια. Το α’ μέρος ήταν μοιρασμένο. Στην επανάληψη ξεκινήσαμε κάπως νωθρά και δεχθήκαμε και το γκολ. Αλλά μετά το 60* ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και έστω και στο τέλος δικαιωθήκαμε με την ισοφάριση γιατί κάθε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν άδικο για μας. Καλή συνέχεια στη Θήβα»

 Νίκος Γεωργακόπουλος (Ορχομενός): «Το σκορ του αγώνα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική εικόνα του αγώνα και με την εμφάνισή μας ειδικά στο β’ ημίχρονο που αν και στο 50* βρεθήκαμε με τρία γκολ πίσω μπορούσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Το σκορ όμως είναι 2-4 πάλι δεχθήκαμε εύκολα γκολ και όταν δέχεσαι 4 γκολ δεν νικάς. Κρατάμε για τον εαυτό μας αυτά που είδαμε και προχωράμε παρακάτω χωρίς κλάψες και γκρίνιες. Περνάμε καλά,  είμαστε όλοι μας καλά, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα».

Σπύρος Γκουλής (Ελλοπιακός): «Αυτή τη φορά κοιτάξαμε την ουσία και τα καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Είναι γεγονός ότι δεν παίξαμε καλά αλλά σε άλλα παιχνίδια παίζαμε καλά αλλά δεν παίρναμε κάτι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και θέλει μεγάλη προσπάθεια. Καλή συνέχεια στον Ορχομενό που έχει μια στρωμένη ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο».

Γιάννης Λύτρας (Αμβρυσσέας): «Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα λόγω ιώσεων όπου και πριν το παιχνίδι με προβλημάτισε αρκετά. Για το παιχνίδι θεωρώ ότι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου που ο αντίπαλος ανέβηκε ψηλά, ήμασταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο διαιτητής έδειξε ανοχή στα σκληρά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές διακοπές και να μην μπορούμε να βρούμε ρυθμό. Σημασία για μας έχει η νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κοκκίνου»

Λευτέρης Αναστασίου (Κόκκινο): «Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που διαφημίζει το ποδόσφαιρο στη Βοιωτία. Συγχαρητήρια στον Αμβρυσσέα για τη νίκη του κι εύχομαι να συναντηθούμε πολλές φορές φέτος».

 Νίκος Καραγιαννίδης (Ένωση): «Ήταν ένα παιχνίδι που για μια ακόμη φορά παρουσιαστήκαμε με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Όμως τα παιδιά είχαν θέληση, πάθος και διάθεση για τη νίκη. Και γι’ αυτό κέρδισαν δίκαια και με πολύ καλή απόδοση. Κι αν είναι κάτι που με προβληματίζει είναι οι πολλές ευκαιρίες που δημιουργούμε αλλά δεν βγάζουμε γκολ. Αλλά είναι και ενθαρρυντικό η επιθετικότητα που μας διακατέχει και έχουμε και ουσία. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.  Στην επανάληψη προσέξαμε και λίγο τα νώτα μας και με το δεύτερο γκολ μας λύθηκαν τα πόδια. Θεωρώ δίκαιη τη νίκη μας και δώσαμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα ενώ δείξαμε και σημάδια ανάκαμψης. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική εικόνα για να πιάσουν τόπο οι νίκες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου κι εύχομαι καλή συνέχεια στον Κυπάρισσο».

Κώστας Λίβας (Κυπάρισσος): «Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στο α’ μέρος Δεχτήκαμε το γκολ, κάναμε πολλά λάθη και κινδυνεύσαμε για περισσότερα γκολ. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και είχαμε την υπεροχή. Δεν κινδυνεύσαμε σε αυτό το διάστημα αλλά δεν καταφέραμε και να ισοφαρίσουμε. Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε τελείωσε και το παιχνίδι. Για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι παρουσιάσαμε τον κακό μας εαυτό και αυτό μας προβληματίζει. Θα μιλήσω με τα παιδιά και θα πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας»

Κώστας Παπαστάμος (Αρματηλάτης): «Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα γνωρίζοντας και την βαθμολογική θέση του αντιπάλου εμείς έπρεπε να πάρουμε βαθμούς και ο τρόπος που προσεγγίσαμε τον αγώνα στο τέλος μας δικαίωσε. Στα πρώτα 30 λεπτά ο αντίπαλος μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα, σε ένα κακό για μας χρονικό διάστημα. Πέρασε αναίμακτα αυτό το σημείο του παιχνιδιού , οπότε στην συνέχεια παρουσιαστηκαμε καλύτεροι και συγκεκριμένα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ψάξαμε το γκολ που ήρθε με μια ατομική προσπάθεια από τον Πανουτσοπουλο που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε συχνά. Από κει και μετά με πολύ καλή αμυντική λειτουργία δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, δείχνοντας οι παίκτες υψηλό δείκτη συγκέντρωσης στο στόχο μας για την πρώτη μας νίκη. Αφιερώνουμε την νίκη στο κόσμο του χωριού που μας στήριξε και όταν δεν ήμασταν καλοί και τους ευχαριστούμε για την συμπαράσταση. Μόνο αισιόδοξους μπορεί να μας κάνει η σημερινή μας εμφάνιση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στους παίκτες».

Comments are closed.