Πέμπτη, Νοέμβριος 21

Η… «έκρηξη» και η παραίτηση του Γιάννη Γερούλια

0

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναλίαρτου αποτελεί ο Γιάννης Γερούλιας ό οποίος μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρματηλάτη υπέβαλλε την παραίτησή του στην διοίκηση του συλλόγου χαιρετώντας παράλληλα και τους παίκτες.

Και δεν ήταν τόσο η ήττα που αποτέλεσε την αφορμή για την παραίτηση του Λιβαδίτη τεχνικού αλλά τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Άρματος και ειδικά στο 33ο λεπτό όταν είχαμε την διαμαρτυρία, την «έκρηξη» και την αποβολή του Γιάννη Γερούλια κάτι το οποίο έγινε και συνέχεια μετά το τέλος της συνάντησης.

Γιατί μετά την «έκρηξη» και την αποβολή του προπονητή Γιάννη Γερούλια στο 33* του αγώνα είχαμε και την παραίτηση του Λιβαδίτη τεχνικού μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μάλιστα το φ.α. από τον διαιτητή Δημήτρη Ψυχούλα είναι επιβαρυντικό για τον πρώην πλέον προπονητή του Παναλίαρτου ο οποίος χαιρέτησε και τους παίκτες υποβάλλοντας στη διοίκηση της ομάδας την παραίτησή του.

Η δήλωση του Γερούλια:

«Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας με πολλές χαμένες ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο ,αλλά ήταν γραφτό και  <<μελετημένο>> να στραβώσει.Έχω δεί πολλά στο ποδόσφαιρο ,αλλά να έχουν κάποιοι το θράσος σε ερασιτεχνική κατηγορία να στέλνουν διαιτητή σε ειδική αποστολή, μόλις την 5η αγωνιστική ειλικρινά δεν το περίμενα.Το καλοκαίρι ο Παναλίαρτος ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης και σε δυο μήνες έγινε ομάδα μοντέλο με πολλή δουλειά και πολλά κιλά ιδρώτα, αλλά κάποιοι το αγνοούν επιδεικτικά για να εξυπηρετήσουν τι άραγε; Αυτή τη στιγμή και για το διάστημα που θα με τιμωρήσουν δεν έχω καμμία διάθεση να είμαι προπονητής σε ομάδα και  παραιτούμαι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για ασέβεια προς τον Παναλίαρτο και προς εμένα προσωπικά.Η τιμωρία μου πρέπει να είναι τόσο μεγάλη , όσο η αναξιοπιστία η κυνικότητα και η υποκρισία  αυτών που είναι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή των αγώνων με ίσους όρους».

Comments are closed.