Πέμπτη, Νοέμβριος 21

Βοιωτία: Τα έχει όλα η 5η αγωνιστική

0

Όλα τα έχει η 5η αγωνιστική στην α’ κατηγορία Βοιωτίας. Και ντέρμπι κορυφής, τοπικό και γειτονικό ντέρμπι αλλά και ομάδες που ψάχνουν εναγωνίως την πρώτη τους νίκη. Αλλά και ομάδες που θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα και το αήττητο. Μια αγωνιστική άκρως ενδιαφέρουσα.

Ας τη δούμε αναλυτικά με τις όποιες εκτιμήσεις…

Μαυρομμάτι – Λεοντάρι

Αήττητο στην έδρα του το Μαυρομμάτι, αήττητο στο πρωτάθλημα το Λεοντάρι. Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που αξίζει να παρακολουθήσουμε. Ο γηπεδούχος θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα κάνοντας το τρία στα τρία. Ο φιλοξενούμενος θα πάει πρώτιστα να μην χάσει και από κει και πέρα ότι βγει..

Εκτίμηση: Έχει προβάδισμα η έδρα αλλά είναι και γειτονικό ντέρμπι

Θήβα – Υψηλάντης

Με μια νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και αυτή εκτός έδρας κάνει τη Θήβα να προσδοκά την πρώτη της εντός έδρας νίκη για να μην μπλέξει αργότερα σε περιπέτειες. Ο φιλόδοξος φέτος Υψηλάντης δοκιμάζεται πρώτη φορά για φέτος εκτός έδρας και θα δούμε τι μπορεί να μας προσφέρει.

Εκτίμηση: Από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής

Ορχομενός – Ελλοπιακός

Χωρίς νίκη και με έναν βαθμό η Α.Ε.Ο. πέφτει με τα… μούτρα σε αυτό το παιχνίδι και θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Ο Ελλοπιακός έχει δυο εκτός έδρας ήττες αλλά ήταν δύσκολος αντίπαλος. Και οι δυο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους οπότε μια νίκη δίνει το προβάδισμα στη μία ή την άλλη ομάδα.

Εκτίμηση: Αμφίρροπο κι εδώ το παιχνίδι ανάλογα με την αντίδραση που θα δείξουν οι γηπεδούχοι.

Αμβρυσσέας – Κόκκινο 

Νάτο το μεγάλο ντέρμπι για πολλούς και διάφορους λόγους. Μετά το ρεπό του ο Αμβρυσσέας θέλει να δείξει ότι είναι το αφεντικό στην κατηγορία και θα επιδιώξει πάση θυσία τη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή διατηρώντας και το αήττητο. Το Κόκκινο έχει το απόλυτο. Τρία στα τρία για τον Π.Α.Ο.Κ. που μας δείχνει φέτος άλλα πράγματα. Και φυσικά απομένει να δούμε την ομάδα του Λευτέρη Αναστασίου πως μπορεί να συμπεριφερθεί σε ένα τέτοιο ντέρμπι κορυφής.

Εκτίμηση: Με βάση τα μέχρι στιγμής αγωνιστικά στοιχεία των δυο ομάδων είναι ένα πραγματικό ντέρμπι χωρίς προγνωστικά.

Ένωση – Κυπάρισσος

Και το πρώτο τοπικό ντέρμπι με όλες τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά αλλά προέρχονται από μεγάλη και ευρεία εκτός έδρας νίκη που τους δίνει άλλη ψυχολογία. και θέλουν να συνεχίσουν έτσι. Ο Κυπάρισσος έχει φύγει ηττημένος στις δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει. Σε τέτοια παιχνίδια η αγωνιστική παρουσία έρχεται σε δεύτερη μοίρα…

Εκτίμηση: Σε τέτοιο παιχνίδι δεν χωρούν προγνωστικά

Παμβαγιακός – Δάφνη Ερυθρών 

Χωρίς νίκη ο Παμβαγιακός στην έδρα του, χωρίς νίκη η Δάφνη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα των Βαγίων θέλει να εκμεταλλευτεί από δω και πέρα την έδρα που μπορεί να της δώσει αρκετούς βαθμούς. Και μην ξεχνάμε ότι οι γηπεδούχοι έβγαλαν μια τετράδα δύσκολων αγώνων αλλά πήραν τέσσερις βαθμούς. Η Δάφνη των προβλημάτων μάλλον θα κατέβει να αγωνιστεί και θα τα δώσει όλα για την πρώτη της νίκη.

Εκτίμηση: Ο Παμβαγιακός  είναι το φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρματηλάτης – Παναλίαρτος

Ο ουραγός υποδέχεται τον πρωτοπόρο. Ο Αρματηλάτης εναγωνίως ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε με προβλήματα αλλά δείχνει βελτιωμένος. Ο πρωτοπόρος και αήττητος Παναλίαρτος θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα και πάει στο Άρμα για μια ακόμη νίκη.

Εκτίμηση: Αγωνιστικά και βαθμολογικά φαβορί ο Παναλίαρτος

Comments are closed.