Τετάρτη, Ιούνιος 3

Φως στο… τούνελ για τη Δάφνη Ερυθρών

0

Μια ηλιαχτίδα φωτός φάνηκε να υπήρξε στη διαφαινόμενη «διάλυση» της Δάφνης. Η παρέμβαση της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας απ’ ότι φαίνεται θα είναι καταλυτική για την ιστορική ομάδα των Ερυθρών και όπως έδειξαν τα πράγματα μετά την πρώτη συνάντηση μάλλον βλέπουμε φως στο τούνελ.

Η χθεσινή συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Εκ μέρους της Ε.Π.Σ.Β. παραβρέθηκε ο πρόεδρος Κώστας Νίκας, ο αντιπρόεδρος Μπάμπης Κουτσοδήμος, ο γενικός γραμματέας Σπύρος Σακάτης και ο ταμίας Γιώργος Μακρής. Παρόντες ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σακκελάρης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δημήτρης Παγώνης και το μέλος του τοπικού Βαγγέλης Υφαντής. Παρόντες βέβαια και ο πρόεδρος της Δάφνης Κώστας Χύτας αλλά και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων της Δάφνης Νώντας Λεχρής. Το παρόν επίσης έδωσαν φορείς της πόλης και φίλαθλοι της ομάδας.

Έγινε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος. Το μόνο που απομένει τώρα είναι η τελική συνάντηση με τον Δήμαρχο και μετά θα παρθεί και η τελική απόφαση που όπως αυτή τη στιγμή διαφαίνεται θα είναι θετική για την ομάδα που μάλλον θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα…

Η συνάντηση συνδυάστηκε και μετά… φαγητού

Comments are closed.