Πέμπτη, Ιούλιος 9

Λεβαδειακός: Συνάντηση Παλαιμάχων και Π.Α.Ε.

0

Συνέχεια επαφών για τους Παλαίμαχους του Λεβαδειακού. Αυτή τη φορά το Δ.Σ. του συλλόγου συναντήθηκε με την διοίκηση της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ως είθισται με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και την απαρχή των δραστηριοτήτων των παλαιμάχων.

Στη συνάντηση έγινε μια ανασκόπηση της περσινής χρονιάς και τέθηκε επί τάπητος ο προγραμματισμός των παλαιμάχων για τη νέα χρονιά που θα επικεντρωθεί και πάλι σε δραστηριότητες και αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ακόμη συζητήθηκαν θέματα γενικού ενδιαφέροντος και από τις δυο πλευρές.

Πάντα κοντά στους Παλαιμάχους ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Κώστας Κολοκυθάς

Άλλωστε από την περσινή χρονιά φάνηκε η άγαστη συνεργασία των δυο πλευρών που θα συνεχιστεί και φέτος. Πάνω λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο η συνάντηση έγινε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα με τις εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις (που ήταν σίγουρες άλλωστε…).

Η Π.Α.Ε. διαβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι θα είναι κοντά στους παλαιμάχους και θα βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί. Από την πλευρά τους οι παλαίμαχοι αφού ευχαρίστησαν την Π.Α.Ε. για την αμέριστη μέχρις στιγμής συμπαράσταση τόνισαν για μια ακόμη φορά ότι θα είναι κοντά στην ομάδα και θα είναι στη διάθεση της Π.Α.Ε. για οτιδήποτε χρειαστεί.

Συλλυπητήρια

Οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού  Λουκά Μπάρλου  για τον χαμό του πατέρα του Ιωάννη Μπάρλου. Αιώνια η μνήμη του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Comments are closed.