Πέμπτη, Ιανουάριος 23

Super League2: Παράταση για τηλεοπτικά και… αναβολή Δ.Σ.

0

Aγωνιστική δράση δεν θα υπάρξει ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13/10) στη Super League 2, με τη διοργανώτρια αρχή να έχει προσκαλέσει κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει την πρότασή του για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος.

Η προθεσμία έληξε (9/10), όμως προφανώς δεν υπήρξε ανταπόκριση για αυτό απηύθυνε νέα πρόσκληση, με τη νέα διορία να είναι μέχρι τη Δευτέρα (14/10).

«Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364).

Πληροφορίες: press@footballleague.gr, 210 3386345 (κα Κωνσταντίνα Μαργαρίτη)».

Λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση για την νέα πρόσκληση – νέα διορία (νέο διαγωνισμό) που απηύθυνε προς κάθε ενδιαφερόμενο η «Ενωση “Super League 2” – “Football League”», σχετικά με την τηλεοτπική παραγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος της “Super League 2” (σε High Definition, πλέον), η διοργανώτρια αρχή του δεύτερου στη τάξη εγχώριου, επαγγελματικού, πρωταθλήματος, εξέδωσε νέα ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστό την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο, Πέμπτη, 10/10, στις 14:00’, έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση:

Αναβολή δ.σ.

Σας γνωρίζουμε πως η προγραμματισμένη, για την Πέμπτη 10/10, συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2 αναβάλλεται.

Comments are closed.