Πέμπτη, Ιανουάριος 23

Βοιωτία: Με ενδιαφέρον η 4η αγωνιστική

0

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας στη Βοιωτία. Όλα τα παιχνίδια έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον με βάση τη βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια κάνοντας και τις εκτιμήσεις χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι…

Υψηλάντης – Μαυρομμάτι

Τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Υψηλάντη που θέλει να «ρεφάρει» την προηγούμενη εντός έδρας ήττα και να δείξει ότι έχει φιλοδοξίες. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα του βάλει τα… δύσκολα. Το Μαυρομμάτι έχει πετύχει να «καθαρίσει» την έδρα του με δυο στα δυο και τώρα πρέπει να αποδείξει τι μπορεί να κάνει και εκτός.

Εκτίμηση: Αμφίρροπο παιχνίδι με ελάχιστη προσέγγιση στην έδρα…

Ελλοπιακός – Λεοντάρι

Ντέρμπι νεοφώτιστων. Το Λεοντάρι είναι πρωτοπόρο, αήττητο και δεν έχει δεχθεί και γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια έχοντας πάρει αρκετή φόρα. Ο γηπεδούχος Ελλοπιακός έρχεται από δυο σερί εκτός έδρας ήττες και σίγουρα δεν θα θελήσει να τις συνεχίσει.

Εκτίμηση: Εδώ κάθε προγνωστικό είναι παρακινδυνευμένο. Όλα παίζουν…

Κόκκινο – Θήβα

Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει το απόλυτο με δυο στα δυο έχοντας κάνει και το ρεπό του. Θέλει να συνεχίσει το σερί έχοντας φέτος πιο ψηλές φιλοδοξίες. Η Θήβα έκανε το ρεπό της και πάει στο Κόκκινο «ξεκούραστη» και με νέο προπονητή θέλοντας να κάνει την έκπληξη.

Εκτίμηση: Ακλόνητο φαβορί οι γηπεδούχοι

Κυπάρισσος – Ορχομενός

Την έδρα του θέλει να εκμεταλλευτεί πρώτιστα ο Κυπάρισσος. Εκτός δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε. Η ομάδα της Αντίκυρας θέλει τη δεύτερη νίκη στην έδρα της. Η Α.Ε.Ο. ακόμα «ψάχνεται» και ότι «αρπάξει» σε αυτόν τον αγώνα θα είναι κέρδος.

Εκτίμηση: Φαβορί ο Κυπάρισσος.

Δάφνη Ερυθρών – Ένωση  

Η νεοφώτιστη Δάφνη πήρε τον πρώτο της εκτός έδρας βαθμό. Τώρα θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη εντός έδρας. Η Ένωση προβλημάτισε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με τον ένα βαθμό που έχει συγκεντρώσει και θα θελήσει να «ξυπνήσει» σε αυτό το παιχνίδι.

Εκτίμηση: Αν η Ένωση παρουσιαστεί με βάση το ρόστερ είναι το φαβορί. Ειδάλλως η Δάφνη καραδοκεί…

Αρματηλάτης – Κεραυνός

Ο Αρματηλάτης δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης αλλά είναι ακόμα νωρίς για να κριθεί και είναι «αίνιγμα». Ο πρωτοπόρος και αήττητος Κεραυνός θέλει να πετύχει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του μετά τον Ορχομενό.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι

Παναλίαρτος – Παμβαγιακός

Ο Παναλίαρτος σίγουρα θέλει να συνεχίσει το όμορφο σερί που έχει ξεκινήσει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και να παραμείνει πρωτοπόρος. Ο Παμβαγιακός έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Εκτίμηση: Προβάδισμα έχει η έδρα

Comments are closed.