Κυριακή, Φεβρουάριος 23

Τα είπαν Νίκας, Ταγκαλέγκας

0

Στα πλαίσια της σειράς επαφών με τους δημάρχους της Βοιωτίας, αλλά και με την Περιφέρεια, προκειμένου να θέσουν υπ’ όψιν των αυτοδιοικητικών ανθρώπων Α’ και Β’ βαθμού τα προβλήματα του Βοιωτικού ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/10) επίσκεψη του προεδρείου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας στο Δημαρχείο Λιβαδειάς και συνάντηση με τον Δήμαρχο Λεβαδεών.

Ο Γιάννης Ταγκαλέγκας υποδέχθηκε τον πρόεδρο του δ.σ. της Ε.Π.Σ.Β., Κώστα Νίκα, τον β’ αντιπρόεδρο του δ.σ. και πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλου, Μπάμπη Κουτσοδήμο, τον ταμία, Γιώργο Μακρή και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΕΠΣΒ, Δημήτρη Μωρίκη.
Αφού οι άνθρωποι της ΕΠΣΒ ευχήθηκαν στον δήμαρχο καλή δύναμη στο έργο του και του πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα της ΕΠΣΒ, συζήτησαν και του έθεσαν υπ’ όψιν τα προβλήματα των σωματείων του Δήμου Λεβαδεών!

Οπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΕΠΣΒ, ο δήμαρχος ήταν ενήμερος για άλα τα θέματα των γηπέδων και των σωματείων και υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα τους και σε άμεση επικοινωνία, ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.
Τούς ενημέρωσε ότι το γήπεδο της περιοχής «Ζαγαρά» ετοιμάζεται και θα δοθεί σε χρήση με τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Οι άνθρωποι του βοιωτικού ποδοσφαίρου ευχαριστούν τον κ. Ταγκαλέγκα για την άμεση ανταπόκριση και του εύχονται καλή επιτυχία στο έργο του!

Το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τον Δήμο Λεβαδεών αναφέρει:

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας

Συνάντηση με το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα είχαν σήμερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό αθλητικών εκδηλώσεων πανελλήνιας προβολής με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και του αθλητικού αποτυπώματος του Δήμου στον πανελλήνιο αθλητικό χάρτη. Επίσης, αναφέρθηκαν στις άμεσες παρεμβάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν για τη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ενημέρωσε τα μέλη της Ένωσης για το σύνολο των παρεμβάσεων που έχουν ήδη δρομολογηθεί με στόχο την επίτευξη της αδειοδότησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.

Επίσης ζήτησε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας στην ανάληψη κοινών δράσεων με το Δήμο Λεβαδέων για την πραγματοποίηση αθλητικών εκδηλώσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος στους δημότες.

Comments are closed.