Πέμπτη, Ιανουάριος 23

Του έλειπε μόνο η… ουσία. Το Ύπατο 0-0 στη Μαρκό

0

Σε πολύ καλή μέρα ο Α.Ο. Υπάτου πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Μαρκόπουλο με τη Μαρκό και παρέμεινε αήττητο και στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα δυο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρόδο.

Απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα οι Βοιωτοί το μόνο που δεν είχαν ήταν η ουσία. Το γκολ δηλαδή.

Γιατί κατά τα άλλα ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έχασαν τεράστιες ευκαιρίες ενώ συνάντησαν και την πολύ σθεναρή αντίσταση του αντίπαλου γκολκίπερ των γηπεδούχων ό οποίος είχε κατεβάσει τα ρολά του.

Μάλιστα σε τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις σε αντίστοιχες προσπάθειες των Καντού, Καράϊ και Νικολόπουλου ο τερματοφύλακας της Μαρκό κυριολεκτικά έκανε τις επεμβάσεις της ζωής του.

Άτυχος λοιπόν ο Α.Ο. Υπατου αλλά και η ισοπαλία είναι επιτυχία αφού σε τέτοια  έδρα δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες.

Ύπατο (Σταθόπουλος): Κραβαρίτης, Κουτσούμπας, Παπαχαραλάμπους, Ρούσσης, Οικονομόπουλος, Δέδες, Γκούμας, Βιέννας (70* Σαξανίδης), Νικολόπουλος 75* Καράϊ), Σπηλιώτης (70* Καντού), Ποτουρίδης.

Στάθης Σταθόπουλος: «Κάναμε μια πολύ καλή παρουσία και αδικούμαστε από το αποτελέσμα. Κάναμε τόσες τελικές προσπάθειες όσες δεν είχαμε κάνει μέχρι τώρα. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ που θα ήταν και το ιδανικό σύμφωνα με αυτά που παρουσιάσαμε στο γήπεδο και απέναντι μάλιστα σε μια πάρα πολύ καλή και ισχυρότατη ομάδα. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στα δυο εντός έδρας συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε».

Comments are closed.