Πέμπτη, Ιανουάριος 23

Βοιωτία: Αμφίρροπη η 3η αγωνιστική

0

Ενώ ο Αμβρυσσέας εκ των πραγμάτων θα κάνει την δεύτερη νίκη του το ενδιαφέρον στρέφεται πρώτιστα στα Βάγια εκεί όπου ο Παμβαγιακός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Κεραυνό σε ένα παιχνίδι που περιμένουμε να δούμε την δυναμικότητα της ομάδας του Άγιου Θωμά και να θα διατηρηθεί στην κορυφή με την ομάδα του Διστόμου να περιμένει το «δώρο» από τα Βάγια.

Βέβαια και οι υπόλοιποι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής έχουν μεγάλο ενδιαφέρον όπως το παιχνίδι στον Υψηλάντη όπου εκεί θα αναμετρηθούν δυο ομάδες με ψηλούς φετινούς στόχους (Α.Ο. Υψηλάντης – Π.Α.Ο.Κοκκίνου). Όπως και στα Άσπρα Σπίτια αναμένεται με μεγάλο η ενδιαφέρον αν μπορέσει να ανακάμψει η Ένωση απέναντι στον αήττητο Παναλίαρτο.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική και οι εκτιμήσεις:

Μαυρομμάτι – Ελλοπιακός

Έχει την έδρα το Μαυρομμάτι και θέλει να την εκμεταλλευτεί απόλυτα όπως έκανε και στην πρεμιέρα. Ο νεοφώτιστος Ελλοπιακός έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα με δυο καλές εμφανίσεις παρά την ήττα της 2ης αγωνιστικής.

Εκτίμηση: Λόγω έδρας φαβορί το Μαυρομμάτι

Υψηλάντης – Κόκκινο

Δυο ομάδες που έχουν βάλει φέτος ψηλούς στόχους. Έχουν κάνει το ρεπό τους και έχουν από μια άνετη νίκη. Παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανάμεσα σε δυο πολύ καλά ποιοτικά ρόστερ.

Εκτίμηση: Κάθε προγνωστικό είναι παρακινδυνευμένο. Όλα παίζουν…

Λεοντάρι – Κυπάρισσος

Ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Το νεοφώτιστο Λεοντάρι είναι αήττητο και θα θελήσει να παραμείνει. Ο Κυπάρισσος αν θέλει να πρωταγωνιστήσει σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να «περνάει»

Εκτίμηση: Από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια χωρίς ξεκάθαρο φαβορί

Ορχομενός – Δάφνη Ερυθρών 

Δυο ιστορικές ομάδες με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσουν μετά τις δυο απανωτές ήττες. Η Α.Ε.Ο. έχει δεχθεί 8 γκολ και έχει πετύχει 1 και η Δάφνη έχει δεχθεί 7 ενώ δεν έχει σκοράρει.

Εκτίμηση: Ως ομάδα φαίνεται καλύτερος ο Ορχομενός και έχει το προβάδισμα. Σε τέτοια παιχνίδια όμως όλα είναι πιθανά.

Αμβρυσσέας – Αρματηλάτης

Πάει για τη σίγουρη δεύτερη νίκη ο Αμβρυσσέας αφού την άλλη αγωνιστική έχει το ρεπό του. Ο Αρματηλάτης έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και κάνει κάτι για τις επόμενες αγωνιστικές.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί ο Αμβρυσσέας. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι βόμβα μεγατόνων.

Ένωση – Παναλίαρτος

Κακό ξεκίνημα για την Ένωση σε σύγκριση με την περσινή χρονιά. Βέβαια έπαιξε και δυο ντέρμπι. Η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών – Αντίκυρας θέλει διακαώς την πρώτη της νίκη. Ο Παναλίαρτος έρχεται από ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και θέλει να κρατήσει και το αήττητο.

Εκτίμηση: Η Ένωση είναι το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλα… 

Παμβαγιακός – Κεραυνός

Δυο στα δυο για τον Κεραυνό και η ομάδα του Αγίου Θωμά σε αυτό το παιχνίδι και σε μια δύσκολη έδρα θα δείξει τι μπορεί να μας προσφέρει φέτος. Από την άλλη πλευρά ο νεοφώτιστος Παμβαγιακός δεν θέλει άλλη απώλεια στην έδρα του που θέλει να την εκμεταλλευτεί παρά την ήττα από τον Αμβρυσσέα.

Εκτίμηση: Αμφίρροπο παιχνίδι χωρίς κάποιο φαβορί. Η ίσως κάποια ανωτερότητα του Κεραυνού ισορροπείτε από την δύσκολη έδρα των Βαγίων.

Comments are closed.