Πέμπτη, Ιανουάριος 23

Βοιωτία: Το τρίτο ημίχρονο

0

Είναι οι άνθρωποι που ζουν και αυτοί τη δική τους αγωνία. Έχουν λιγότερο μερίδιο στις επιτυχίες και περισσότερο στις αποτυχίες. Κάθονται πάντα σε μια «ηλεκτρική» καρέκλα. Το τρίτο ημίχρονο ανήκει στους πρωταγωνιστές των πάγκων.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές στα ΝΕΑ της Βοιωτίας…

Κώστας Ζαγαρίτης (Λεοντάρι): «Ήταν ένα δύσκολο για μας παιχνίδι. Ο αντίπαλος μετά την συντριβή της πρεμιέρας έπρεπε να βρει τα πατήματά του και ήθελε τη νίκη. Εμείς πιθανόν να υποτιμήσαμε και την κατάσταση. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι όπως θα μπορούσαμε ν κάνουμε. Παρ’ όλα αυτά πετύχαμε ένα όμορφο γκολ και με αυτό καθορίσαμε την έκβαση του αγώνα. Στην επανάληψη λειτουργήσαμε καλά αμυντικά και καταφέραμε με σωστή διαχείριση να μην απειληθούμε ιδιαίτερα. Δείξαμε όμως και αδυναμίες που θα πρέπει να βελτιώσουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Δάφνης»

Βαγγέλης Λέντας (Παμβαγιακός):

«Σήμερα πιστεύω δείξαμε σε όλους πως η ομάδα του Παμβαγιακού δεν επέστρεψε απλά στην Ά κατηγορία, αλλά ήρθε να καθιερωθεί. Κάναμε μια γεμάτη εμφάνιση, όμως η απειρία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας μια ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται, δεχτήκαμε ένα αυτογκόλ σε ένα σημείο που φαινόταν ότι είχαμε ελέγξει το παιχνίδι, αλλά αντιδράσαμε και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε πριν βγει το πρώτο ημίχρονο χωρίς να τα καταφέρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε σχεδόν σε όλη την διάρκεια του και δεν επιτρέψαμε στην ομάδα του Αμβρυσσέα να κάνει το παιχνίδι της που βάση ποδοσφαιριστών σίγουρα μπορεί. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν πως υπάρχει και παρών αλλά κυρίως μέλλον για τον Παμβαγιακο! Καλή συνέχεια στην ομάδα του Διστόμου».

Γιάννης Λύτρας (Αμβρυσσέας): «Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσουμε τον Παμβαγιακό για την φιλοξενία του. Εμείς κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και χάσαμε πολλές κλασσικές ευκαιρίες. Όταν όμως δεν έρχεται το δεύτερο γκολ πρέπει από κει και πέρα να προσέχεις και τα μετόπισθεν. Ο αντίπαλος μας απείλησε με στημένες φάσεις. Πάντως δεν πιάσαμε καλή απόδοση. Ήμασταν καλοί κατά διαστήματα. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι δίκαιο και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν ήμασταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια»

Κώστας Λίβας (Κυπάρισσος): «Πετύχαμε μια δίκαιη αλλά αγχωτική νίκη. Θέλαμε το αποτέλεσμα αφού είχαμε χάσει στην πρεμιέρα. Βάλαμε νωρίς το γκολ και προσπαθήσαμε για ένα δεύτερο για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες αλλά ήμασταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ο αντίπαλος μας δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες και αυτό μας γέμισε άγχος. Ήμασταν όμως καλύτεροι και πήραμε δίκαια και καθαρά τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να σταθούμε όμως στην τελική προσπάθεια που βυστερούμε κι εκεί πρέπει να δουλέψουμε»

Σπύρος Γκουλής (Ελλοπιακός): «Δεν ήμασταν καλοί και όπως θα έπρεπε. Έχω απαιτήσεις από αυτή την ομάδα. Αν δεν μπορείς να σκοράρεις δεν μπορείς να πεις ότι δικαιούσαι κάτι καλύτερο. Είχαμε ευκαιρίες αλλά τι να το κάνω αν δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ»

Κώστας Παπαστάμος (Αρματηλάτης): «Έχουμε κάνει ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και είναι φυσιολογικό με όσα έχουν προηγηθεί. Αυτήν την εβδομάδα θα ενισχυθεί η ομάδα με τρεις ακόμη παίκτες, προσπαθώντας αρχικά να συμπληρώσει το ρόστερ και να βελτιώσει την εικόνα της. Κάνεις δεν θέλει να βλέπει την εικόνα αυτή και ο κόσμος του χωριού το έδειξε έμπρακτα το τελευταίο διάστημα με την βοήθεια του. Για τον αγώνα δεν θα αναφερθώ. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Θήβας».

Δημήτρης Μπούτσικος (Θήβα): «Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και μεγαλύτερο σκορ. Θα σταθώ στην ομάδα του Άρματος που θεωρώ παρά τα προβλήματα θα ανακάμψει στη συνέχεια και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Έχει νεαρά παιδιά και θα ισχυροποιηθεί στη συνέχεια».

Λευτέρης Αναστασίου (Κόκκινο): «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε αλλά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Το καλό είναι ότι ξεκινήσαμε με νίκη και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Γιάννης Ρόκας (Μαυρομμάτι): «Παίζοντας απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα μέχρι να δεχθούμε το δεύτερο γκολ και χωρίς να έχουμε καλή απόδοση φέραμε σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα του Κοκκίνου. Τελικά όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι θετικό»

Γιάννης Γερούλιας (Παναλίαρτος): «Ήμασταν πεισμωμένοι μετά το ματς της πρεμιέρας στο Λεοντάρι, εκεί όπου δεν κάναμε την καλύτερη εμφάνιση και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε. Αυτό το κάναμε σήμερα όμως, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο και με βάση την εικόνα του αγώνα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Στόχος μας για φέτος είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του, όπως και αυτό με την Ενωση που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο. Εγώ θέλω να δηλώσω ότι και φέτος θα είμαστε μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα και δεν θα πρέπει να μας ξεγράφει κανείς, από κανένα παιχνίδι»

Νίκος Γεωργακόπουλος (Ορχομενός):«Τραγικά δικά μου λάθη οδήγησαν σε μεγάλη ήττα την ομάδα μου. Δυστυχώς όταν βλέπεις πρώτη φορά παίχτες να έρχονται στην ομάδα δεν έχεις εικόνα και εγώ αυτό πλήρωσα σήμερα. Τα παιδιά προσπάθησαν ομως ατομικά λάθη έφεραν την πέρα για πέρα δίκαιη ήττα .Το γκολ στο 45* από δικό  μας λάθος έκρινε το παιχνίδι»

Τάκης Πλατής: «Όταν μια ομάδα είναι σε καλή μέρα και η άλλη σε κακή θα συμβεί αυτό που συνέβη σήμερα. Η δυναμικότητα των δυο ομάδων δεν είναι αυτό που φάνηκε σήμερα και το αποτέλεσμα είναι «ψεύτικο». Η Ένωση είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα γι’ αυτό την κερδίσαμε. Για μας αυτό που κρατάμε είναι η νίκη»

Νίκος Καραγιαννίδης:  «Σήμερα ήρθαμε για να χάσουμε. Ο αντίπαλος είχε μεγαλύτερη θέληση και πάθος για τη νίκη. Εμείς πληρώσαμε τις πολλές απουσίες στην άμυνα χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Η εικόνα μας ήταν άσχημη και την ευθύνη αναλαμβάνω εγώ που κάνω και τις επιλογές. Το παιχνίδι δεν χρειάζεται κριτική. Ας ελπίσουμε ότι ήταν για μας μια κακή παρένθεση και δικαιούμασταν που λένε μια άσχημε εμφάνιση. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα με δικαιώσει και θα καταλάβουν όλοι ότι όντως ήταν μια κακή παρένθεση το σημερινό παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Κεραυνό».

Comments are closed.