Σάββατο, Οκτώβριος 19

Ε.Π.Σ.Βοιωτίας: Δωρεάν διαιτησίες

0

Μετά από πρόταση του πρόεδρου της Επιτροπής Διαιτησίας (Αρχιδιαιτητής) της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, Σταύρου Φλώτσιου, στην Επιτροπή Διαιτησίας, την 1η αγωνιστική του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας και στους δύο ομίλους, αλλά και την 1η αγωνιστική του Β’ γύρου η διαιτησία θα είναι δωρεάν.

Ολοι οι διαιτητές της δύναμης της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Β. δέχτηκαν να παίξουν δωρεάν και να βοηθήσουν οικονομικά και αυτοί τις ομάδες.

Ο πρόεδρος του δ.σ. της Ε.Π.Σ.Β., Κώστας Νίκας, απέστειλε στον κ. Φλώτσιο και στα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

Εγώ ως Πρόεδρος αλλά και η πλειοψηφία της Ε.Π.Σ.Β. ευχαριστούμε θερμά τον Αρχριδιαιτητή κ. Φλώτσιο για την πρόταση αυτή προς τους διαιτητές , αλλά και τον καθένα ξεχωριστά που δέχτηκαν να βοηθήσουν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που δίνουν οι παράγοντες και γενικά οι ομάδες μας, βάζοντας από την τσέπη τους ακόμη και τα έξοδα των μετακινήσεων τους . Με αυτή την ενέργεια δείχνουν ότι η διαιτησία έχει ήθος , αξιοπρέπεια και αισθάνονται τον οικονομικό αγώνα που δίνουν οι ομάδες μας. Δεν θα μείνουν μόνο σε αυτό θα παίξουν δωρεάν και για τις ομάδες της Α΄ Κατηγορίας μια αγωνιστική και στους δύο γύρους .

Τους ευχαριστούμε πολύ και εμείς κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε οι διαιτητές μας να αξιολογούνται και να προωθούνται σε ανώτερες κατηγορίες αξιοκρατικά !!!

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Β. Κων/νος Νίκας και ο Γ.Γραμματέας Σπυρίδων Σακάτης.

Comments are closed.