Σάββατο, Οκτώβριος 19

Το χατ τρικ της Ελλοπίας και ο επαγγελματίας «γερόλυκος» Χατζηζήσης

0

Το πρώτο χατ τρικ της χρονιάς επετεύχθη στην Ελλοπία εκεί όπου ο τοπικός Ελλοπιακός κέρδισε 6-0 τη Δάφνη. Ο παίκτης που το πέτυχε ακούει στο όνομα Γιώργος Χατζηζήσης και έχει «κλείσει» αισίως τα 41 χρόνια(!!!).

Όμως ο νυν παίκτης του Ελλοπιακού δεν είναι κάποιος τυχαίος. Είναι ένας παίκτης που έχει φθάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο αγωνιζόμενος ως αμυντικός με τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. στη Θεσσαλονίκη ενώ όπως θα δείτε παρακάτω είναι ένας παίκτης που αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο στις μεγάλες κατηγορίες για είκοσι περίπου χρόνια συνεχόμενα.

Τώρα τον θυμηθήκατε;

Ο Γιώργος Χατζηζήσης (γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1978) ξεκίνησε από τον Εορδαϊκό το 1996 για να ακολουθήσει μια σημαντική καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες με Π.Α.Ο.Κ., Καβάλα, Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, Δόξα Δράμας ενώ έκλεισε την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης το 2015.

Ο Χατζηζήσης με την αγαπημένη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ.

Στα είκοσι περίπου χρόνια επαγγελματικής καριέρας ο Χατζηζήσης έχει 367 συμμετοχές με 7 γκολ. 100 συμμετοχές στη Super League 1, 236 στη Footbal League και 31 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος δίνουν τα χαρακτηριστικά σε έναν άκρως επαγγελματικό παίκτη που «έφαγε» με το κουτάλι όλα τα γήπεδα.

Και φυσικά είναι πολυτέλεια για την Βοιωτία και τον Ελλοπιακό να αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας.

Πως όμως ο Γιώργος Χατζηζήσης ήρθε στην Ελλοπία; Το μυστικό ακούει στα ονόματα των παικτών του Ελλοπιακού Χρήστου Ψωμοδότη και Κώστα Μήτσαινα.

Υπάρχει επαγγελματική συνεργασία και αυτοί οι δυο τον… έπεισαν να έρθει να βοηθήσει τους νεοφώτιστους.

Εν αρχή το πέτυχαν και να δούμε και τη συνέχεια…

Comments are closed.