Παρασκευή, Φεβρουάριος 21

Λεβαδειακός: «Ψεύδη ανυπόφορα…»

0

Τη δικιά της θέση δίνει η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός στο θέμα όπου το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκρινε πως έπρεπε να ανατρέψει την απόφαση της ΠΕΕΟΔ, σύμφωνα με την οποία είχε δικαιωθεί σε πρώτο βαθμό η ΠΑΕ Λεβαδειακός και να (απο)δεχθεί ως βάσιμη την έφεση του Adilehou Moise Wilfrid.

Στη σχετική ανακοίνωση μιλάει για ανυπόφορα ψεύδη και ότι η ομάδα δεν έχει την ανάγκη να αποδείξει σε κανέναν πως δεν είναι ελέφαντας αφού είναι συνεπής μέχρι κεραίας και υποδειγματικά νοικοκύρης στα οικονομικά.

Η ανακοίνωση:

«ΤΑ ΑΝΥΠΟΦΟΡΑ ΨΕΥΔΗ

Summum jus, summa injuria, έλεγαν οι Λατίνοι. Η υπέρτατη (υπερβολική) δικαιοσύνη, σημαίνει υπέρτατη αδικία. Όπως καλή ώρα…

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκρινε πως έπρεπε να ανατρέψει την απόφαση της ΠΕΕΟΔ, σύμφωνα με την οποία είχε δικαιωθεί σε πρώτο βαθμό η ΠΑΕ Λεβαδειακός και να (απο)δεχθεί ως βάσιμη την έφεση του Adilehou Moise Wilfrid. Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος επειδή, λέει, καθυστέρησε η καταβολή ενός μισθού του. Και, μάλιστα, όχι ακριβώς. Το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο Adilehou είχε εξοφληθεί, αλλά ένα μέρος των χρημάτων, 628€ δηλαδή, κατατέθηκαν με καθυστέρηση δέκα ωρών (!!!).

Ε, ναι, συμβαίνουν και αυτά. Συμβαίνουν όταν η υπερβολή γίνεται μια αλήθεια που χάνει την ψυχραιμία της. Ο Λεβαδειακός όμως δεν έχει την ανάγκη να αποδείξει σε κανέναν πως δεν είναι ελέφαντας. Όντας συνεπής μέχρι κεραίας και υποδειγματικά νοικοκύρης στα οικονομικά, σε πολύ δύσκολες εποχές, που ακούγονται …κανονάκια από παντού, είναι ο πρώτος που παίρνει κάθε χρόνο άδεια συμμετοχής στα πρωταθλήματα.

Με απόλυτη διαφάνεια και δίχως τον παραμικρό αστερίσκο στα πεπραγμένα του.
Όσο για το ποσό των 18.757,20€ που εκδικάστηκε στον παίκτη, να διευκρινήσουμε ότι αφορά στην αποζημίωσή του για τα επόμενα δυο χρόνια που είχε συμβόλαιο με την ομάδα.

Και ΟΧΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ προς εκείνον καθώς ήταν ήδη εξοφλημένος.

Ας κάνουμε ταμείο, λοιπόν: οι τιμητές των πάντων στο διαδίκτυο βρήκαν τη λάθος ευκαιρία για να κουνήσουν το δάχτυλο στη διοίκηση του Λεβαδειακού. «Ήλιος ουκ αν υπερβήσεται μέτρα». Ακόμα και ο ήλιος δεν μπορεί να υπερβεί το μέτρο. Εκείνοι το υπερέβησαν κατά πολύ. Με ψεύδη ανυπόφορα!»

Comments are closed.