Παρασκευή, Φεβρουάριος 21

Το Κόκκινο φιλικά 4-2 στον Ορχομενό

0

Σε φιλική συνάντηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού ο Π.Α.Ο.Κοκκίνου κέρδισε 4-2 την Α.Ε.Ο. σε ένα παιχνίδι με έξη γκολ, εναλλαγή στο σκορ και πολλές φάσεις εκατέρωθεν.

Το Κόκκινο έδειξε πιο έτοιμη ομάδα απέναντι στην ανανεωμένη ομάδα του Ορχομενού που όσο κράτησαν οι δυνάμεις της το πάλεψε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30* με τον Πεκίνι αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Βασιλάκης ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους και πάλι ο Πεκίνι έδωσε το προβάδισμα στην Α.Ε.Ο. κάνοντας το 2-1.

Από κει και πέρα όμως μέτρησε η ετοιμότητα και η εμπειρία του Π.Α.Ο.Κ. που κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Ο Ηλιόπουλος αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 στο 65*, ο Φιλίππου έκανε το 2-3 στο 74* και το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Γκανάς δυο λεπτά πριν τη λήξη.

A.E.O. (Νίκος Γεωργακόπουλος): Αβράμπος Λ., Λάζος, Δημόπουλος, Τοπάλης, Μύθης, Χότζα, Πεκίνι, Ρουμάνης, Γκούμας, Κλαούντιο, Κολομπούρδας. Έπαιξαν επίσης οι: Ντέμος, Μυλωνάς, Μουκάνι, Σκίπης, Κόγκας, Παπαλάμπρος.

Π.Α.Ο.Κοκκίνου (Λευτέρης Αναστασίου): Μητσόπουλος, Κουτριάρης, Παντίσκας, Γεωργίου, Γκάτσος, Νάσιος, Γκανάς, Φιλίππου, Ηλιόπουλος, Βασιλάκης, Σύρμος Χ. Έπαιξαν επίσης οι: Γεωργίου Λ., Τσέκας, Χυμευτός, Νίκας.

Comments are closed.