Παρασκευή, Φεβρουάριος 21

Λέντας: «Πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων…»

0

Για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και τον Παμβαγιακό μίλησε ο Βαγγέλης Λέντας στο stereasports. Είπε για τους στόχους της ομάδας των Βαγίων αλλά και για το πρωτάθλημα γενικότερα….

1.Πως εξελίσσεται η προετοιμασία;

Καταρχήν να ευχαριστήσω την διοίκηση του Παμβαγιακού που μου έκανε την τιμή να φορέσω την φανέλα της από το πόστο του προπονητή. Είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες στον νομό μας και εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Έχουμε ήδη πέντε εβδομάδες που ξεκινήσαμε και ευτυχώς δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός από τις επιβαρύνσεις των προπονήσεων και των φιλικών παιχνιδιών. Σε κάθε προπόνηση έχω τουλάχιστον 20 παίκτες και έτσι η δουλειά που γίνεται μπορώ να πω πως είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό βγαίνει στα φιλικά που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό ότι το 70% του ρόστερ αποτελείται από παιδιά του χωριού κι ευελπιστούμε αυτό το ποσοστό να μεγαλώσει με την πάροδο του χρόνου.

2. Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Ο στόχος μας είναι σε πρώτη φάση να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες με τα πλέι άουτ. Το πρόγραμμα στην αρχή του δεν μας ευνοεί αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας δώσουν ώθηση για την συνέχεια. Σε δεύτερη φάση είναι να καταφέρουμε ο Παμβαγιακός να αποκτήσει την δυναμική και το βάρος της φανέλας που είχε στο παρελθόν.

3. Πως βλέπεις το πρωτάθλημα;

Νομίζω θα είναι ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Βλέπω Αμβρυσσέα, Ένωση βάση ρόστερ να πρωταγωνιστούν και μετά Άγιος Θωμάς, Κυπάρισσος, Υψηλάντης και Παναλίαρτος να παλεύουν για να μπουν στα πλέι οφ. Οι υπόλοιπες ομάδες νομίζω πάνω κάτω είναι πολύ κοντά και θα παλέψουν για την αποφυγή των πλέι άουτ.

4. Για το επίπεδο των προπονητών του συνδέσμου Βοιωτίας τι έχεις να πεις;

Το επίπεδο των προπονητών του συνδέσμου Βοιωτίας που έχει και τον νομό Φωκίδας υπό την στέγη του, θεωρώ ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό φαίνεται στο ότι 14 στις 15 ομάδες έχουν από τον σύνδεσμο μας προπονητή. Επίσης ομάδες της Φθιώτιδας οι οποίες έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο πρωτάθλημα τους, έχουν δικούς μας προπονητές, αλλά σίγουρα καταδεικνύει το επίπεδο μας η εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ομάδα του Καπαρελλίου στους Παπαναστασίου και Κυριάκου. Μακάρι να συνέβαινε αυτό και στο Ύπατο αλλά και γιατί όχι και στον Λεβαδειακό. Νομίζω όμως πως δεν θα αργήσει αυτή η μέρα. Πιστεύω πάρα πολύ στους προπονητές του συνδέσμου Νομού Βοιωτίας.

5. Για τις ομάδα μας στις ανώτερες κατηγορίες Ύπατο – Καπαρέλλι – Λεβαδειακό;

Εύχομαι στον Λεβαδειακό να επιστρέψει εκεί που ανήκει και στις ομάδες του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου και Υπάτου να πετύχουν τους στόχους τους.

Comments are closed.