Παρασκευή, Φεβρουάριος 21

Βοιωτία: Super Cup με άρωμα Γ’ Εθνικής

0

Super Cup στη Βοιωτία με άρωμα Γ’ Εθνικής. Ύπατο και Κιθαιρώνας θα «διασταυρώσουν» τα ξίφη τους στον πρώτο επίσημο αγώνα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Και οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική που ξεκινά σε λίγο καιρό.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Καπαρελλίου και η κυπελλούχος ομάδα του Υπάτου (πέρυσι ήταν η νικήτρια απέναντι στη Θήβα) «ανοίγουν» φέτος τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στη Βοιωτία διεκδικώντας το Super Cup.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Ψυχούλας (πρόσφατα προβιβάστηκε από την Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. και τοποθετήθηκε στους πίνακες της 2ης κατηγορίας).
Βοηθοί διαιτητές στο ματς ορίστηκαν ο Δημήτρης Φίλος, τοποθετημένος στον πίνακα βοηθών διαιτητών της 1ης κατηγορίας και ο Λεωνίδας Δελής, τοποθετημένος στον πίνακα βοηθών διαιτητών 2ης κατηγορίας.

Και η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Βοιωτίας:

Ο Πρόεδρος και η επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας σας ανακοινώνουν ότι το Super Cup μεταξύ της Κυπελλούχου ομάδας Α.Ο. Υπάτου και της Πρωταθλήτριας Α΄Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Βοιωτίας Π.Α.Σ. Κιθαιρών θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17:30, στο Δημοτικό Στάδιο Θηβών.

Η συνέντευξη τύπου

Λίγο πριν τον αγώνα ως είθισται συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι διοργανωτές και οι εκπρόσωποι των ομάδων για το “Super Cup Βοιωτίας 2019”

Ο πρόεδρος του δ.σ. της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, Κώστας Νίκας, καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ομάδων και τους εκπρόσωπους των Μ.Μ.Ε. και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο νέο γραφείο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, στη Θήβα (Επαμεινώνδα 122).
Ανέφερε τους συντελεστές του αγώνα και τόνισε ότι στα πλαίσια του αγώνα έχει αποφασιστεί από το δ.σ. της Ε.Π.Σ.Β. να τιμηθούν για την προσφορά τους «παράγοντες» και πρώην ποδοσφαιστές και συγκεκριμένα ο πρώην Δήμαρχος Θήβας, Σπύρος Νικολάου καθώς και οι κ.κ.: Κασάπης, Βασιλείου, Τουρίκης, Λαλιώτης.
Ο κ. Νίκας ανέφερε ότι θα τιμηθεί και ο Σπύρος Παναγιώτου, ο οπερατέρ του “STAR Κεντρικής Ελλάδας”, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 52 ετών.
Εκλεισε την τοποθέτησή του ευχόμενος να γίνει ένα καλό παιχνίδι, στα πλαίσια των αρχών που πρεσβεύει η F.I.F.A. και η U.E.F.A. του “Respect” («σεβασμός») και του “Fair Play” («Ευ αγωνίζεσθαι»).

Στην συνέχεια μίλησαν κατά σειρά οι κ.κ.:

Γεωργίου Κώστας, πρόεδρος του δ.σ. του Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελίου και αντιδήμαρχος Θηβαίων,

Παπαναστασίου Σωτήρης, προπονητής του Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελίου

Γερογιάννης Μπάμπης, τερματοφύλακας του Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελίου

Καλλιμάνης Δημήτρης, εκπρόσωπος (γενικός αρχηγός) του Α.Ο. Υπάτου

Σταθόπουλος Στάθης, προπονητής του Α.Ο. Υπάτου

Γκούμας Γιάννης, ποδοσφαιριστής (αρχηγός) του Α.Ο. Υπάτου

Ολοι, λίγο έως πολύ, κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος. Ολοι μίλησαν με τεράστιο σεβασμό τόσο προς τον θεσμό, όσο και προς τον αντίπαλο. Τόνισαν ότι το παιχνίδι πρέπει να αποτελέσει γιορτή και διαφήμιση του βοιωτικού ποδοσφαίρου και παράδειγμα για όλους και έκλεισαν ευχόμενοι να κερδίσει η ομάδα που θα παρουσιαστεί καλύτερη στον αγώνα.

Οι προπονητές των δυο ομάδων, όμως, οι οποίοι επίσης μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι πραγματοποιούν την προετοιμασία τους μετ’ εμποδίων μιας και αντιμετωπίζουν γηπεδικά προβλήματα.

Comments are closed.