Τρίτη, Νοέμβριος 12

Ερμής: «Ραντεβού στο γήπεδο»

0

Με ένα πολύ ωραίο τρόπο η ομάδα μπάσκετ των ανδρών του Ερμή Σχηματαρίου «ανοίγει» τη σεζόν 2019-2020 και καλεί τον κόσμο της να πηγαίνει στο γήπεδο και να βοηθά τους παίχτες στα δύσκολα παιχνίδια που θα δώσει στο πρωτάθλημα.
Σε «ποστάρισμα» που έχει κάνει στον λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει το παρακάτω κείμενο, αλλά και ένα πολύ ωραίο βίντεο στο οποίο ο προπονητής της ομάδας, ο γνωστός, Νίκος Οικονόμου, καλεί τον κόσμο της ομάδας να δίνει το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο του Σχηματαρίου στους αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.


«Ραντεβού στο γήπεδο»!
Με σύνθημα «η μεγαλύτερη νίκη είναι το όραμα» ο ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου «χτίστηκε» δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!
Με καθοδηγητή τον έμπειρο προπονητή Νίκο Οικονόμου δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ο σύλλογος και σ’ αυτή την προσπάθεια της διοίκησης η βοήθεια του κόσμου είναι απαραίτητη.
«Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!» είναι η φράση που ακούγεται από τον Νίκο Οικονόμου στο βίντεο που έφτιαξε ο σύλλογος για να κάνει… θόρυβο εν όψει της έναρξης της νέας χρονιάς.
Η στήριξη από τον κόσμο είναι απαραίτητο συστατικό για να πετύχει ο στόχος και ο ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου να καταστεί πρωταγωνιστής σ’ ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως είναι η Γ’ Εθνική.
Η διοίκηση δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο για να δουλέψει η ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα, ο προπονητής έχει βαθιά γνώση και με την αρωγή του κόσμου το στοίχημα θα κερδηθεί !!!


Το σχετικό βίντεο:
https://www.facebook.com/100009777548529/videos/958686701133906/UzpfSTEwMDAwOTc3NzU0ODUyOTpWSzoxMDE1NjIxMTU2NTEzMTY0NA/

Comments are closed.