Τρίτη, Νοέμβριος 12

Βόμβα!!! Επανέρχεται ως πρόεδρος ο Τοπολιάτης;

0

Επανέρχεται και δικαιώνεται ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας Τοπολιάτης Ευάγγελος μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Α» Τριμελούς εφετείου κακουργημάτων για την γνωστή κάρτα υγείας των ποδοσφαιριστών της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η παραπομπή του έγινε με αμετάκλητο βούλευμα συμβουλίου εφετών βάσει του άρθρου 3 του Ν.2725/99 και 15 του Ν. 4326/15 που απαγόρευαν την συμμετοχή του σε όργανα όλων των βαθμίδων του ποδοσφαίρου και υπέβαλε την (αναγκαστική ) παραίτησή του εντός 15 ημερών από τις θέσεις που κατείχε.

Σήμερα με αίτησή του στην ΕΠΣ Βοιωτίας και μετά την ψήφιση και έγκριση των κανονισμών της Ε.Π.Ο. από τον υφυπουργό αθλητισμού και εφόσον δεν έχουν παρεμβληθεί εκλογές στην Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και έχει εκλέγει με την νυν διοίκηση, βάσει του κανονισμού λειτουργίας του διαιτητικού δικαστηρίου άρθρο 5Α επανέρχεται στην θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας την οποία κατείχε κατά την ημέρα παραίτησης του 7 Σεπτεμβρίου 2016.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Τοπολιάτη μας ενημέρωσε ότι σύντομα θα δώσει συνέντευξη τύπου για τα τεκταινόμενα της τριετίας.

Comments are closed.